Reklaam sulgub sekundi pärast

MOEEKSPERT ARVAB: just nii mitu paari teksapükse peaks igal naisel olema

Enamikel naistel on garderoobis vähemalt kaks-kolm paari teksapükse, ent leidub ka neid, kellel pole õrna aimugi mitu paari teksaseid neil riiulis leidub, sest arv on meeletult suur! Moeeksperdid avaldasid sel teemal arvamust ning tõid välja, mitu paari teksapükse nende silmis igal naisel olla võiks.

Enamikel naistel on garderoobis vähemalt kaks-kolm paari teksapükse, ent leidub ka neid, kellel pole õrna aimugi, kui mitu paari teksaseid neil riiulis leidub, sest arv on meeletult suur! Moeeksperdid avaldasid sel teemal arvamust ning tõid välja, mitu paari teksapükse nende silmis igal naisel olla võiks.

Cosmopolitani moeosakonna juht Any Bannermann tõdeb, et kui naise kehakaal ei kõigu, siis ei ole tal vaja kümnete paaride kaupa teksapükse. Piisab, kui kapis on neli või ehk viis paari.

Kindlasti võiks olemas olla paar üleni musti kitsa lõikega teksaseid, sirge säärelõikega teksad, lohvakad nii-öelda poiss-sõbra teksad, klassikalise lõikega teksad ja kõrge vöökohaga teksased, mis rõhutavad saledat taljet ning toovad istmiku kenasti esile.

Teksapoes töötav Erin Fridja soovitab aga investeerida võimalikult omanäolistesse teksadesse, mis torkavad silma ja lisavad garderoobile särtsu - neid võiks olla ligikaudu kaheksa paari.

Omanimelise teksabrändi asutaja Donna Ida leiab, et numbritest olulisem on hoopiski kvaliteet ning kui kapis on kasvõi kolm paari ideaalselt istuvaid kvalitseetseid teksaseid, siis tegelikult rohkem vaja polegi.

Allikas: Who What Wear