Reklaam sulgub sekundi pärast

Moekunstnik Gerly Tinn end shopahoolikuks ei pea

Moekunstnik ja stilist Gerly Tinn on õnnelik naine, oma karjääri jooksul on ta loonud mitmeid muusikalide kostüüme. Stiliseerinud Eesti tuntud inimesi, loonud enda rõivaid, saanud teha seda, mida hing ihaldab! Uurisime, milliseid rõivaid naine ise eelistab ning kas peab ta ennast shopahoolikuks.

Moekunstnik ja stilist Gerly Tinn on õnnelik naine. Oma karjääri jooksul on ta loonud mitmeid muusikalide kostüüme, stiliseerinud Eesti tuntud inimesi, loonud enda rõivaid, saanud teha seda, mida hing ihaldab! Uurisime, milliseid rõivaid naine ise eelistab ning kas peab ta ennast shopahoolikuks.

Shoppamise sõltlaseks Gerly end kindlasti ei pea, sest igal asjal on piirid ning õnneks ta tunnetab enda omi. „Pea kaotan poes riiete pärast harva, sest majanduslik olukord seab paraku omad piirid. Kaotan pea pigem raamatupoodides ning muusika ja filmiosakonnas, otse loomulikult ka antiigiärides. End shopahoolikuks ma kindlasti ei pea!“ tunnistab moekunstnik.

Mitmed stilistid ning moeloojad on tunnistanud, et külastavad tihtipeale second-hand poode, Gerly  nende hulka ei kuulu, tema eelistab vintage poodi second-handile. Samuti tunnistab, et ta ei ole  inimene, kes sooritaks hetkeemotsiooni ajel oste.  „Kui midagi silma jääb, mis meeldib ja sobib, siis ostan selle. Loomulikult on mulle tähtis ka kvaliteet, hetkeemotsiooni oste sooritan õnneks harva, kuid minu tõeline nõrkus on kübarad ja kingad,“ lausub Gerly.

Gerly eelistab riideid, mis oleksid hea disainiga, kvaliteetsed ning klassikalised. Sellistele nõuetele vastab naise arvates tema kõige unikaalsem riietus, milleks on New Yorgist ostetud originaal - 50ndate aastate pidulik õhtukleit.

Kui tihti ja kelle käest küsib moekunstnik aga ise riietumiseks nõu? „Usaldan 90 % oma maitset, aeg-ajalt muidugi kontrollin sõprade pealt üle, õnneks moeteadlikke sõpru on mul palju,“ räägib Gerly Buduaarile.

 

 

Autor: Annika Ülejõe, Buduaar.ee toimetaja