Reklaam sulgub sekundi pärast

MOELOOJA MARILIN SIKKAL avalikustas, kuidas tema äri alguse sai

Edukal moedisaineril Marilin Sikkal`il on kaks kodu, neli andekat ja tublit last, õnnelik abielu ja edukas äri. Marilini enda sõnul ei nõua laste, töö ja majapidamisega tegelemine temalt üldiselt pingutust. Kuidas aga naise äri üldse alguse sai?

Marilin ütleb, et isikupära on naise parim stiil ja ta avastas juba varakult, et kõik riided ja lõiked talle ei sobi. "Pole vahet, kui moes mõni lõige või tegumood on, kui see su kehakuju ja mõttemalliga ei sobi, siis see su seljas kena välja ei näe," ütleb edukas moelooja. 

Marilini loodud esimesed kleidid kümne aasta eest said inspiratsiooni igapäevastest vajadustest ning tema kui noore ema elust, kus lastega kodus olemiseks ilusaid riideid kaubandusvõrgustikus praktiliselt ei leidunud. "Poevalikue tuginedes väga muud varianti ei olnud, kui retuusid ja tuunikad. Kahjuks need aga naist ei kaunista. Ma soovisin ka lastega kodus olles kena välja näha ja kleiti kanda," räägib Marilin ja lisab, et loodud mudelite kõige olulisem kriteerium on olnud kandmismugavus ja ajatu stiil. 

Marilini esimene kollektsioon koosnes sukk-kleitidest, mis on tänaseni väga populaarsed. Seejärel tõi Marilin turule järgmise hiti - Mari rätikleidid, mille populaarsus on olnud sedavõrd suur, et peetakse lausa Eesti uueks rahvarõivaks. 

Loe täispikka intervjuud Buduaari värskest ajakirjast