Reklaam sulgub sekundi pärast

MONIKA TUVI 3 asja, mis aitasid keha vormi saada

Ilmselt pole olemas naist, kes mitte kunagi oma välimuse üle ei kurdaks - ikka tundub vahel, et midagi võiks siit-sealt vähemaks saada ning et midagi võiks hoopis teistmoodi olla. Ka tantsutreener Monika Tuvi, kes on ühtlasi ka kolme imetoreda lapse ema, tõdeb, et temalgi tuleb ette hetki, mil ta tunneb, et vorm pole just kõige parem.

Kuid Monika jääb alati positiivseks ning ta on õppinud ennast armastama. "Reeglina olen alati roosa ja rõõmus, ka oma suure kerega,"naerab Monika ja tunnistab, et suvel, mil ta trenne vähem annab, läheb temagi vorm kehvemaks. "Kui on pikem paus, tuleb kohe saiavorm tagasi. Eks ma ohin ikka nagu kõik ja nagu kombeks on, et oi kui paks ma olen, aga reeglina ma ikka armastan ennast ja see ongi vist peamine retsept,"tõdeb naine, et kõige olulisem on oskus oma keha armastada.

Monika ütleb, et üksi trennist jääb tihti väheks ja et vormi saada, tuleb teha nii jõutrenni, tantsimist kui rullimist korraga. "Parim kombo, mida katsetanud olen ja mis ka silmnähtavalt mõjus, oli personaaltreeneriga trenn, õige toitumine ja rullmassaaž."

Loe pikemalt Buduaari värskest ajakirjast.