Reklaam sulgub sekundi pärast

Mugavused Buduaari LIVE turul: Buduaari lasteaed, tasuta parkimine, rahabuss

Sinu mugavamaks shoppamiseks oleme toonud Buduaari turule mitmed uuendused- Buduaari lasteaia, rahabussi, käruparkla. Autoga turule sõitjaid ootab Eesti Näituste kompleksi taga tasuta parkla.

 

Sinu mugavamaks shoppamiseks oleme toonud Buduaari turule mitmed uuendused - Buduaari lasteaia, rahabussi, käruparkla. Autoga turule sõitjaid ootab Eesti Näituste kompleksi taga tasuta parkla.

Seekord saavad rahulikult shopata ka väikelaste emad – kärud on soovi korral võimalik jätta messikeskuses asuvasse käruparklasse. See ei ole valve all, nii et ketid-lukud võtke soovi korral ise kaasa.

Üle 3-aastaseid lapsi ootame BUDUAARI LASTEAEDA, kus professionaalsed õpetajad tegelevad teie lapsega. Lasteaias saab joonistada, meisterdada, mängida, multikaid vaadata ja uusi sõpru leida. Lasteaed asub Buduaari turu II korrusel seminariruumis, kuhu oleme loonud lastele mõnusad tingimused, samal ajal kui emme samas lähedal shoppab. Lasteaed on avatud R kl 12-20 ja L kl 10-18. Lasteaiatasu on 2€/h

 

Suureks eeliseks Buduaari turu kesklinnast ärakolimise juures on ka see, et Eesti Näituste kompleksi taga ootab külastajaid tasuta parkla.

Kuna turul käib enamus arveldusi sularahas, siis kutsusime kohale Swedbank Pangabussi, et sularaha puuduse pärast ükski ost tegemata ei jääks.

Laupäeval, 16. märtsil saab oma riideid jm annetada heategevusele – messipaviljoni ees seisab Uuskasutuskeskuse kaubik.

 

 

Ootame Sind 15.–16. märtsil Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses suurimal Buduaari LIVE turul!