Reklaam sulgub sekundi pärast

Müügiproff Ekke Lainsalu soovitab arbuusiga kaalu langetada!

Legendaarne müügimees ja müügiproffide koolitaja Ekke Lainsalu võttis kolme päevaga alla üle 2 kilo. Kuidas täpsemalt, seda rääkis ta Buduaarile.

 

Legendaarne müügimees ja müügiproffide koolitaja Ekke Lainsalu võttis kolme päevaga alla üle 2 kilo. Kuidas täpsemalt, seda rääkis ta Buduaarile.

Ekke paljastab, et kõige lihtsam viis mõni kilo kaotada on lihtsalt süüa paar-kolm päeva järjest arbuusi! "Sõin kolm päeva järjest peamiselt ainult arbuusi. Jube mõnus oli ja ligi kolm kilo kadus. Kilod pole tagasi tulnud, kuna söögiisu on ka vähenenud," jutustab Ekke. Seepärast soovitab ta: "Kui sa soovid kiirelt ja ohutult kaotada paar-kolm kilo, siis söö seda, mis on praegu kõige tervislikum: arbuus, ploomid, õunad... Valdavalt arbuusi, kuna see on ülimaitsev ja puhastab neerusid ning organismi šlakkidest - sisuliselt uhub sealt välja kogu jama. Lisaboonus on see, et söögiisu ei teki ja kui on nälg, siis lõikad lihtsalt arbuusi. Kolmanda päeva õhtuks on riided seljas suured.

Kas mu nipid sobivad? Ei ole universaalseid vahendeid, kuid kui keegi soovib enda kaalu pisut vähendada, siis arbuusi abil on praegu parim aeg kõhnumiseks. Lisaks on see ka rahvameditsiinis n-ö soovitatav poolpaast. Mul on kodus isegi raamat "Arbuusi raviomadused". Praegu on õnneks ka arbuuside tippaeg, mis peaks kestma kuni oktoobrini," õpetab Ekke. “Ainuke probleem on see, et ma pean vist mõne kilo ikkagi tagasi võtma, kuna riided on suured ja enamus garderoobist on selletõttu kasutu,” naerab ta.

Tene Sommer

 

[gallery ids="1952524"]