Reklaam sulgub sekundi pärast

Müüjate registreerimine: Buduaari turg LIVE sel sügisel lausa kolmes linnas

Algas müüjate registreerimine sügisesele Buduaari turule, mis seekord toimub Tallinnas 19.-20. septembril, Tartus 27. septembril ja Rakveres 15. novembril. 

Algas müüjate registreerimine sügisesele Buduaari turule, mis seekord toimub Tallinnas 19.-20. septembril, Tartus 27. septembril ja Rakveres 15. novembril. Ootame müüma kõiki, kes soovivad kappi seisma jäänud riietele ja aksessuaaridele uue elu anda, käsitöömeistreid ja ehtedisainereid ning teisi andekaid! Samuti on väga teretulnud kõik firmad, kellel on naistele midagi head pakkuda.

Tallinna turg leiab seekord aset Saku suurhallis, pakkudes mõnusat vaheldust nii müüjatele kui ka ostjatele. Lisaks glamuursele ja säravale staariturule tervitab külalisi stiilsetest ideedest pakatav Moeturg, kus on kohal mitmed tunnustatud Eesti disainerid. Samuti leiab esmakordselt aset ka kohvrimüük, kuhu ootame kasutatud asjade müüjaid, kelle kaup on eriti soodne ja pakub ostjatele sobramise-leidmise elamusi.

Tartu turg toimub taas Tartu kaubamaja kolmel korrusel ning Tartuski on kohal mitmed moeloojad ja staarid.

Lisaks Tallinna ja Tartu turule toimub ostupidu seekord ka Rakveres, kus 15. novembril täitub Rakvere Põhjakeskus lähedalt ja kaugemalt kokku tulnud buduaaritaridega. Seega - müümist ja šoppamist jätkub terveks sügiseks!

Kui soovid tulla Buduaari turule müüma eraisikuna, siis täida ära ankeet, mille leiad SIIT. Tallinna turul on ka seekord võimalik asukohta valida ehk jagasime müügipinnad sektoriteks. Äriisikutele teeme eraldi pakkumised ning selleks kirjuta osalemissoovist aadressil [email protected].

Kui tahad kursis olla, mida põnevat leiab sel korral Buduaari turult ning kes on tulemas kauplema, siis jälgi infot www.buduaariturg.ee veebilehelt ja liitu ka B-Turu Facebooki lehega.

Registreeri müüjaks juba täna! Esimesele 100 registreerijale kingime nädal aega tasuta esiletõstmist B-turu esilehel! Registreerimisankeedi leiad SIIT.

 

Buduaari turu toimkond