Reklaam sulgub sekundi pärast

Muutsime 10 aastat nooremaks!

Seadisime eesmärgiks teha üks meie lugeja õnnelikuks sellega, et läbi iluprotseduuride ja stiilimuutuse muuta küpsemas eas naise välimus 10 aastat nooremaks.
Buduaar, Filorga Kabinet ja SPA paradiisi ilukeskus valisid seekordsesse muutumismängu Tartus elava 44 aastase Esta.

Seadisime eesmärgiks teha üks meie lugeja õnnelikuks sellega, et läbi iluprotseduuride ja stiilimuutuse, muuta küpsemas eas naise välimus 10 aastat nooremaks.
Buduaar, Filorga Kabinet ja SPA paradiisi ilukeskus valisid seekordsesse muutumismängu Tartus elava 44 aastase Esta.

Selline oli Esta kiri:

Tere Buduaar! Soovin osaleda muutumismängus. Pikk talv ja tihe tempo - töö, kodu, trenn on tõesti nii ära kurnanud, et pole isegi jaksu oma kevadise-suvise imago peale mõelda. Just täna tööle tulles mõtlesin, et näen praegu küll väga "mutt" välja oma praeguses riietuses. Vanus on kah selline, et ei taha ülearu nooruslikult riietudes naeruväärne välja näha. Siiski soovin olla moodne. Ja noorem tahaks ikka välja näha.
Esta
vanus 44.
 
Filorga Kabinet rõõmustas meie muutujat nahka noorendava fotonoorenduse protseduuriga, mis andis talle ühtlase noorusliku jume. Paari nädala pärast tuli uuesti sõit Tallinnasse ette võtta, sest doktori profesionaalne pilk leidis, et veelgi aastaid näost pükida, on lisaks tarvis siluda ka kurrukesi ning sügavamaid kortse. 

Esta juuksevärv sai SPA paradiisi ilukeskuse Golwelli juuksuri käe all selle suve moodsaima tooni ja noorusliku lõikuse. Kosmeetik  ja küünetehnik andsid oma panuse, et Buduaari muutuja end veelgi ilusamana tunneks. Lõpetuseks sai Esta endale uue stiilise riietuse juurde ka sobiva meigi. 
Kas muutuja sai 10 aastat nooremaks vaata juba juuni algul ilmuvast Buduaar Shopping, suvi 2009 ajakirjast.

[gallery ids="1903169,1903173,1903179,1903206,1903241,1903248"]