Reklaam sulgub sekundi pärast

MYFITNESS esitleb: Be Active Night spordipidu 29. septembril

Juba järgmisel laupäeval, 29. septembril toimub MyFitness Ülemiste City klubis ja Ülemiste City linnakus meeleolukas Be Active Night, mille raames on võimalik teha üks tõsiselt kaloreid põletav trenn ja mis veel - valikus on lausa enam kui kaheksa erinevat treeningut.


Juba järgmisel laupäeval, 29. septembril toimub MyFitness Ülemiste City klubis ja Ülemiste City linnakus meeleolukas Be Active Night, mille raames on võimalik teha üks tõsiselt kaloreid põletav trenn ja mis veel parem - valikus on lausa enam kui kaheksa erinevat treeningut.

Õhtu saab alguse kell 18.00 ning treeningud kestavad kaks tundi. Kirsiks tordil on aga lauljatar Liis Lemsalu kontsert-show algusega kell 20.15 ning just sellega lõpeb ka meeleolukas spordinädal.

Be Active Night õhtu raames on kavas erinevad treeningud nii sees kui väljas ja treenima on oodatud nii lapsed kui täiskasvanud! Tule jooksma või rattaga sõitma, tantsima või vesiaeroobikat tegema. Lõõgastu Body & Mind tundides ja pane end proovile jõusaalitreeningutes.

Kohal on Spordinädala patroonid Sandra Raju, Gerd Kanter ja Allar Levandi. Tule kogu perega – lastele toimuvad erinevad tegevused ja treeningud õuealal. 

Üritus on MyFitness liikmetele tasuta, mitte-liikmetele 5 eurot.

Treeningute kohta, mida valida saad, vaata infot siin.

Registreeri end treeningule siin.