Reklaam sulgub sekundi pärast

MYFITNESS MADNESS RACE: sinu selle suve vägevaim elamusjooks kutsub

Sellel suvel korraldab MyFitness kaks tõeliselt väljakutset pakkuvat takistusjooksu. Esimene neist toimub 8. juunil Pirita Terviseradadel ning teine 27. juulil Keila terviseradadel. MyFitness Madness Race on sündmus, mis jääb meelde pikaks ajaks ning pakub fantastilisi elamusi kõikidele spordisõpradele.

MyFitness Madness Race on just selline takistusjooks, mis paneb Sind natuke proovile, tekitab Sinus positiivseid emotsioone ja esitab “mõned” väljakutsed. Ennekõike esitad need väljakutsed endale Sina ise! Tähtis pole raja läbimise kiirus, vaid see, et Sa lõpuni jõuad! Kui kahtled iseendas, siis kutsu sõbrad, pere või töökaaslased kaasa ja pange kokku oma tiim – koos on rajal kindlasti lõbusam ning on, mida pärast üheskoos meenutada.

Pirita jooks toimub 8. juunil Pirita Terviseradadel:

Pirita raja pikkuseks on 5 km ja rajal tuleb läbida 25 erineva raskusastmega takistust. Pirita jõeäärsed tõusud ja laskumised on juba ise päris suureks väljakutseks, lisa sinna veel takistused ja saad kokku päris hea kombo. Kui sellest jääb väheks, on võimalus läbida rada kaks korda. Pirita Terviserajad on imelise loodusega kus ürgne kohtub tänapäevaga. Oleme sellest teinud põneva ja väljakutseid pakkuva takistusteraja, kust ei puudu muda, vesi, plangud ega ronimised. Rajale ei jää keegi ja kõik jõuavad lõpuni!

Keila jooks toimub 27. juulil Keila terviseradadel:

Keila raja pikkuseks on 4 km, mida on soovi korral võimalik läbida 2 korda. Valem on lihtne: 2x pikem rada + 2x rohkem takistusi + 2x suurem eneseületus = 6x suurem emotsioon.

Keila Terviserajad on takistusjooksuks nagu loodud. Oleme lisaks looduslikele takistustele lisanud rajale omanäolisi kergemaid ja raskemaid väljakutseid, mis panevad proovile nii Sinu vastupidavuse, meelekindluse kui ka leidlikkuse.

Lisainfot Pirital toimuva takistusjooksu kohta saad siit

Lisainfot Keilas toimuva takistusjooksu kohta saad siit

 

Vaata ülivinget videot eelmise aasta üritusest allpool.