Reklaam sulgub sekundi pärast

MYFITNESSI TREENER KRISTIINA LAURI: 3 põhjust, miks just nüüd trenni tulla

Väga paljud inimesed ootavad ikka seda õiget hetke, millal end käsile võtta ja treeningutega algust teha, ent tegelikult võibki seda hetke ootama jääda ja nii jäävad elus paljud asjad saavutamata, unistused teostamata. Kui sa midagi tahad, siis tegutse kohe - just sellise mõtteviisi järgi elab ka MyFitnessi spordiklubi särav ja kaunis treener Kristiina Lauri.

Väga paljud inimesed ootavad ikka seda õiget hetke, millal end käsile võtta ja treeningutega algust teha, ent tegelikult võibki seda hetke ootama jääda ja nii jäävad elus paljud asjad saavutamata ning unistused teostamata. Kui sa midagi tahad, siis tegutse kohe - just sellise mõtteviisi järgi elab ka MyFitnessi spordiklubi särav ja kaunis treener Kristiina Lauri.

Palusime Kristiinal välja tuua kolm põhjust, miks just nüüd trenniga algust teha:

1. Rutiin

Suvine aeg on läbi ning inimesed on valmis end taas kord töölainele seadma ja üldse palju kodusemad. On täpselt teada, millal lähed tööle ja millal jõuad koju, mistõttu on ideaalne võimalus sinna sisse sobitada ka tunnike treeningut, mille jaoks suvel võib-olla on keerulisem aega leida.

2. Uus hooaeg

Sügisel algab uus sisetreeningute hooaeg ning ümberringi on palju motiveeritud inimesi, kellest inspiratsiooni ammutada. Ole üks neist! Kui paljud inimesed ootavad mingit konkreetset aega, et millegi uuega alustada, siis nüüd on ideaalne võimalus.

3. Vihmasajud ning jahe ilm

Kui suvel tahaks hirmsasti õues grillida ning jalutada, siis sügisel tõmbuvad paljud siseruumidesse tagasi. Vaba aja veetmiseks on mitmeid muid viise kui õhtuti diivanil televiisorit vaadata - mängige tennist, külastage rühmatreeninguid või jõusaali, piiluge sisse korvpalli-, võrkpalli- või tantsutrenni - võimalusi on lõputult, tuleb vaid endale kõige meeldivam leida, sest vaid nii püsid sportlikul rajal aasta läbi.

MyFitnessi spordiklubide kohta saad kogu info siit