Reklaam sulgub sekundi pärast

“NAABRIST PAREM” võitjad Jana ja Siim-Sten sõuavad peagi abieluranda

Telesaate "Naabrist parem" eelmise hooaja võitjad Jana ja Siim-Sten teatasid hiljuti sotsiaalmeedias, et paarike kavatseb peagi abieluranda sõuda. Jana on pulmadest ja kõigest sellega seonduvast ka oma blogis lähemalt kirjutanud. 

"Ma olen inimene, kes siiralt tahab abielluda üks kord elus selle ühe ja õige inimesega, kellega tunnen end turvaliselt, iseendana ja hoitult ning keda armastan siiralt ja kogu südamest. Näen, et Siim on samasugune inimene – ta ei abielluks, kui ei arvaks, et see abielu kestab terve elu. Võib ju öelda, et lihtsalt koos elades saab ka kõik hästi olla, aga minu arvates annab abielu suhtele uue hingamise ja väärtuse," kirjutas Jana hiljuti oma blogis. 

Mõned päevad tagasi kergitas Jana oma blogis saladuseloori ka pulma temaatika kohta.

"Nagu ma eelnevates postitustes olen maininud, siis meil on küünipulm. Selle info korjas üles ka imearmas Janne, kes pakkus meie pulma üliägeda idee: terve pulma vältel kududa kangastelgedel vaipa, mis jääb hiljem meie koju mälestuseks. 

Küünipulma juurde tulles… siis ma olin kõik need kaks aastat teadnud, et meil tuleb ehtne Eesti stiilis küünipulm… kuni üleeilseni. Ma hakkasin siis mõtlema, et no, kui minu nimeks saab Palm, siis tuleks seda nime ju ka oma pulma teemas ära kasutada. Kui paljudel on see võimalus. Hakkasin siis hoolega palme igalt poolt otsima ning avastasin end täiesti märkamatult eBayst troopilisi kaunistusi ostmas. Niiviisi sündiski otsus, et me läheneme küünipulmale natuke teisiti ja teeme hoopis troopilisema küünipulma, mis sobib imehästi meie perekonnanimega kokku."

Loe lähemalt küünipulma ideest ja pulmaisa valimisest Jana blogist