Reklaam sulgub sekundi pärast

“NAABRIST PAREM” võitjapaari Jana ja Siim-Steni elus puhuvad uued tuuled

Telesaate "Naabrist parem" 2017. aasta võitjapaar Jana ja Siim-Sten teatasid jaanuarikuus läbi sotsiaalmeedia, et on otsustanud oma suure armastuse ja hoolega ehitatud kodu maha müüa. Korteri müümise põhjuseks on asjaolu, et värske abielupaar jõudis eelmise aasta lõpus järeldusele: nad soovivad 2019. aastal oma majja kolida. 

Hiljuti andsid Jana ja Siim-Sten Facebooki vahendusel teada, et nüüdseks on korter maha müüdud ja paar on juba maja soetanud. 

"Notaris käidud ja meel on rõõmus. Nüüd olemegi ametlikult majaomanikud. Aastavahetusel ei oleks osanud unistadagi, et meie õhku visatud utoopiline unistus vähem kui kahe kuuga teoks saab. Nüüd tuleb värvima, plaatima ja sisekujundust tegema hakata, et juba õige pea saaks sellest meie nägu mõnus ja soe pesa. Mis siin ikka... pintslid, haamrid ja trellid kätte ning tuleb meie pere “Naabrist parem 2," kirjutas paar enda ametlikul Facebooki leheküljel. 

Algselt lootis paar võidetud korteri alles jätta, osta lisaks maja ning korter välja üürida. Kuid siiski jõuti järeldusele, et korteri müügist saadud raha on vaja maja sissemaksuks.