Reklaam sulgub sekundi pärast

NÄDALAHOROSKOOP: 16.-22. juuli

 

JÄÄR

Esmaspäevast kolmapäevani võib sul olla raskusi oma tunnete kontrollimises. Läbisaamine teistega võib osutuda keeruliseks, kui oled liiga tundlik. Segased emotsioonid võivad esile tuua kas suure kiindumuse või kohutava viha. Võid ärrituda iga pisema asja peale, kuid õnneks see vaibub kähku. Õnneks on palju inimesi, kes hindavad sinu temperamenti – mida rohkem sa ennast aktsepteerid, seda rohkem teevad seda ka teised!

Neljapäev-pühapäev toovad edukuse tööl – ka pikaajalised eesmärgid hakkavad vaikselt valgust nägema. Tunned end entusiastlikult, samas koostööaldina, mis toob kaasa kiire võidu. Annad sooja tunde, mis kandub teistele üle. Ole intiimne oma partneriga ning sind ootab ees väga põnev periood!

SÕNN

Nädala esimene pool toob muutuseid ning stabiilsust. Suudad hästi olla alluv, kuid samal ajal nautida vabadust ning elada oma isiklike põhimõtete järgi. Kui tahad rahulikku nädalat, käitu traditsiooniliste mustrite järgi! Inimesed on üsna usaldavad sinu suhtes.

Nädalavahetus on ideaalne aeg deitimiseks, eriti kui oled vallaline. Leiad kiirelt uusi sõpru ning need sidemed tõotavad ka kesta kaua. Ka suurepärane aeg võtta ette pikamaareis, sest nii õpid erinevate kultuuride kohta ning üldiselt avardad oma silmaringi. Võid saada ootamatu pakkumise, mis parandaks su rahalist seisu. Võta vastu!

KAKSIKUD

Nädala esimene pool toob esile intensiivsed mõtted ning vestlused. Sul on suurenenud uudishimu, mis teeb selle perioodi sobilikuks igasugusteks uurimustöödeks. Ole ainult ettevaatlik, et ei satu tülide keskele. Keerulised vaidlused ei lahene sujuvalt. Sinu sõnad võivad tekitada intriige ning segadust – või isegi kaheldavust kompetentsis! Ole võimalikult läbinähtav oma eesmärkidega!

Neljapäev-pühapäev annab julguse midagi alustada. Võid võtta liidri positsiooni teatud asjades. Intuitiivselt tead, mida suhetest otsid ning kuidas seda täpselt saavutada. See on õige aeg, et kedagi välja kutsuda ning käituda vastavalt oma sisetundele. Võid olla veenev ning otsekohene, kartmata kas solvad kedagi. Sa ei tundu käsutav ega ülbe, vaid pigem leiad end olukorrast, kus sinu tõelist olemust hinnatakse. Samuti hea aeg, et enda eest seista ning pere eest hoolitseda.

VÄHK

Neljapäevani on hea aeg, et pühenduda end tööülesannetele, mida tavaliselt edasi lükkad. Leiad end proovimas uusi tehnikaid, kuidas säästa aega ning tõsta produktiivsust. Sinu uus energia aitab ka raha alles hoida. See on hea aeg, et töötada gruppides – suudad kokku tuua inimesed, kes on täiesti erinevad, kuid väärtuslikud. Oled avatud ideedele ning suudad luua väga terve tööatmosfääri.

Nädalavahetus on oivaline aeg pidudeks ning armastuseks. Peaksid end tundma soojalt teiste suhtes. Oled aldis jagada oma tundeid, mida sa nii kergekäeliselt muidu ei teeks. Armatsemine on sellel ajal väga kirglik. Üldiselt hea energiaga tõmbad ka seda – kas kingitusi, raha või hoopis komplimente. Suhtlemine on soositud sinu karisma ning veetluse tõttu. Arvatavasti näed välja ning tunned end parima versioonina sinust.

LÕVI

Esmaspäev-kolmapäev toob esile potentsiaali, et arutada tõsisemaid teemasid. Võid huvi tunda skandaalide ning muu sarnase vastu. Võid kahelda oma suhetes, mis paneb sind uurima vägagi isiklikke asju, mis pole just kõige eetilisem. Oled raskelt mõistetav, nii et ole ettevaatlik oma sõnakasutusega. Võid tekitada mõttetut draamat.

Nädalavahetuse poolel võid tunda end tujuka ning kergeltärrituvana. Leiad end närvi minemast asjade pärast, mis sind tavaliselt ei heiduta. Tahad, et su sõna jääks peale – ning, et asjad toimiksid just sinu viisil. Aga jäta meelde, et mida isekam oled, seda väiksem tõenäosus, et teed läbimurde. Periood soosib perega aega veetmist – tunned ka nendega suuremat sidet.

NEITSI

Tunned raskusi, et hoida oma tundeid kontrolli all. Mitte, et see halb oleks, aga emotsioonid pimestavad kaine mõistuse. Võid selle tõttu sattuda segadusse. Läbisaamine teistega võib võtta ootamatuid pöördeid. Võid leida end mittesallimast inimesi, kes muidu on sümpaatsed. Süüdlane võib olla sinu suurenenud vajadus, et inimestele meele järgi olla. Ära unusta asju, mida sina tahad!

Nädalalõpp on hea aeg armumiseks. On suur tõenäosus, et uus isik su elus on sinu ideaalne kaaslane. Õpi teda tundma? Lõika kasu ka uutest võimalustest, mis su teele satuvad. Suurendad äkki oma jõukust! Kui oled mõelnud investeerimisele, on nädalavahetus selleks sobiv. Kunst, väärismetallid või hoopis krüpto – kõik sobib! Ole valvas ka ootamatustele!

KAALUD

Kuu Kaaludes toob su suhted esiplaanile. Näed, kuidas sinu ambitsioonid ning tahtmised partnerit mõjutavad. Läbinähtava käitumise tagajärjel kohtad palju uusi inimesi, kes sinust vaimustuvad! Tunned end üsna mugavalt omaenda nahas, mida koheselt ka märgatakse. Oled ka palju julgem kui tavaliselt, nii et võid oma soove peale suruda, süütunnet tundmata.

Nädala teisel poolel oled oma entusiasmiga nakkav ning suudad väga lihtsalt inimesed kokku kutsuda. Juhul, kui oled häbelikum isiksus – on ideaalne aeg avastada oma seksuaalsust ning kirglikke pooli. Suurenenud karisma teeb sind sotsiaalsetes olukordades populaarseks ning leiad kiirelt inimestega ühise keele. Kasuta aega ära, et saavutada oma eesmärgid!

SKORPION

Neljapäevani on hea aeg, et õppida midagi tehnilist – näiteks infotehnoloogiat? Kõike, mis nõuab terviklikku arusaamist. Ka suurepärane aeg, et teisi õpetada! Mõte on terav ning jääd ülemustele/autoriteetidele positiivselt silma. Kasuta aega ära, et lappida olemasolevaid suhteid.

Reedest võid oodata palju naeru ning küllaltki tundeid. Leiad end olukorras, kus enda tõelist olemust on lihtne näidata. Hea periood, et käia kohtingutel või lihtsalt niisama uusi tutvusi luua. Oled õnneseen, kui oled puhkusel, sest rahulik energia toob palju head su teele! Seks on sellel perioodil võimas, mis sulle kindlasti pikaks ajaks meelde jääb!

AMBUR

Nädala algus aitab kaasa suhete lappimisel, mis on teatud viisil tupikusse jooksnud. Tunned huvi teiste vastu, mis teeb sinust meeldiva jutukaaslase. Sa ei tunne vajadust liigselt endast rääkida, vaid hoolid, mida teistel öelda on. Ole ainult isiklike teemadega ettevaatlik, sest Kuu Neitsist tingituna on inimesed enam kinnisemad ning kriitilisemad. Ole oma jutuga võimalikult läbinähtav.

Neljapäevast tunned end kuidagi lõksus. Õnneks saad sellest tundest kähku lahti, sest võtad kohe eesmärgiks veeta aega üksinda. Võibolla tunned, et iseseisvusest on viimasel ajal vajaka jäänud. Inimesed tihtipeale unustavad iseennast armastada, aga sul pole see kunagi probleemiks tulnud. Sisimas tead, mida hing vajab ning käitud ka sellele vastavalt.

KALJUKITS

Nädala algus on ideaalne aeg, et oma elus positiivseid muutusi ellu viia, sest kõik peaks minema sujuvalt. Sind ei tohiks need muutused häirida, nagu see tihtipeale juhtub. Oled meeldivalt rahulik ning kannatlik, mis paneb sind maailma terviklikult nägema. See on ka hea aeg erinevate asjade katsetamiseks ning loovaks eneseväljenduseks. Istuva töö puhul on rohkem motivatsiooni, et tüütud ülesanded ette ära teha.

Nädalavahetusel keskendu kõigele, mis on ilus. Eriti endale! Poputa end ning mine vapustava välimusega linna vallutama. Jääd väga paljudele silma, eriti potentsiaalsele kaaslasele. Väga ilus aeg armumiseks. Kui oled suhtes, siis võid oodata vägagi meeldivat koosolemist!

VEEVALAJA

Võid algaval nädalal tunda end pisut kohmetuna – on see siis tööl, või hoopis suhetes. Läbisaamine teiste inimestega ei ole selline, nagu tegelikult sooviksid. Võid süüdimatult pingelise meeleolu teiste kaela visata, kas päriselt või mõtteis. Vaata enda sisse – kas su elus on kõik hästi? Kas on midagi, mis vajaks parandamist?

Nädalalõpp toob õnneks teistsuguse energia – tunned end tugeva, seksika ning julgena. Võtad kiirelt initsiatiivi, et midagi põnevat alustada. Oled üsna sõnaosav ning inimesed soovivad sinuga suhelda. Jäta ainult meelde, et kui hakkad end uuesti ärrituvana tundma – võta aeg maha ning kasvõi laiskle!

KALAD

Nädala algus on ideaalne, et kehtestada end oma ülemuse ees. Kui oled vajanud muutust või rohkem austust, siis praegusel perioodil võib see juhtuda. Sulle antakse suurem vastutus, kuid samas rohkem vabadust, et teha asju enda moodi. Tunned huvi ka sügavamate teemade vastu, mis toidaksid mõnes mõttes hinge. Olgu siis selleks spirituaalsus, astroloogia või elu mõte.

Nädalavahetusel võid julgelt oodata armastust ning harmooniat. Sa ei pea enam rügama. See on aeg, kus elu annab sulle vastu õnne eelnevate heategude eest. Tõmbad imeilusaid asju. See on sinu soojus ning sõbralikkus, mis on nii veetlev. Mõnus aeg, et inimestega aega veeta.

 

Buduaarile
Madame M