Reklaam sulgub sekundi pärast

NÄDALAHOROSKOOP: 23.-29. juuli

JÄÄR

Nädala algus nõuab avatud meelt, sest algab periood, kus paljud asjad on segased. Võid kogeda ärevust eelseisvate muutuste osas, mis omakorda toob kaasa närvilise oleku. Pinged tekitavad ootamatut käitumist ning pidevat meelemuutust. Nii et hoidu tehnikaga tegelemast! Kuigi järsk stiilimuutus võib tuua uued võimalused.

Reedene kuuvarjutus võib mõnele tulla raskelt, kuigi Jäärale peaks antud seis head tähendama. Koged sisemist rahu ning heaolu üle pika aja. Kui teised sinu ümber võivad tunda end tulise ning äkilisena, oled sina liiga rahulik, et lasta end mõjutada ebamäärastest asjadest. Hea aeg klaarida kõik lahkhelid tähtsates suhetes. Näed loo mõlemat poolt ning oled vägagi arvestav.

SÕNN

Nädal algab positiivselt. Tunned, et sooviksid proovida midagi uut väljapool oma tavarutiinist – kas uusi seikluseid või suhteid. Suurepärane aeg lahkuda oma mugavustsoonist ning luua suhteid inimestega, kellega sa tavaliselt kokku ei puutuks. Naudi vabadustunnet ning uut moodi enesekindlust, sest nii tulevad esile sinu suurimad anded.

Neljapäev kuni pühapäev toovad kire sinu suhetesse – ka asjadesse, mis su südame soojaks teevad. Peaksid lähedaste suhtes enam hoolivam olema, eriti oma kaaslase. Hea aeg alustada uusi romantilisi suhteid, sest vajadus armastuse ning läheduse vastu on suurenenud. Võid tunda tugevat karmalist kirge teatud isiku vastu – mida see tähendada võiks?

KAKSIKUD                                                

Kuni neljapäevani võivad su suhted ja/või rahalised seisud olla teatud pinge all. Hoia silm lahti inimeste suhtes, kes soovivad su aktsepteerivat ning hoolivat loomu ära kasutada. Hetkel pole parim aeg arendada romantilisi suhteid ega teha pikaajalisi investeeringuid – kuid väga hea aeg leida rõõmu muudest asjadest. Näiteks katsetamine uue riietuse või soenguga.

Reedest võid tõmmata hinge, sest on oodata tasakaalu kõikides eluetappides. Intiimsed suhted kasvavad läbi emotsionaalse mõistmise ning ühise austuse. Tunned rõõmu suhtlemisest ning otsid uusi viise, kuidas arendada end intellektuaalselt. Uued kontaktid ärimaailmas toovad rahulolu, mida oled kaua otsinud.

VÄHK

Ole avatud ning paindlik oma planeerimisega, sest nädal algab ebamääraselt. Keegi ei tea täpselt, mida tahetakse. Kuna oled väga kohanev teiste inimestega, võid end samuti tunda ettearvamatult ning ka veidi kohmetuna. Ära mõtle asju üle, vaid aktsepteeri fakti, et hetkel ongi väga emotsionaalne periood.

Alates neljapäevast on oodata palju põnevat, mis puudutab armastust, suhteid või tundeid üldiselt. Ettevaatlik peaks olema uute suhetega, sest pingeaspektidest võivad inimesed olla kärsitumad kui muidu. Võib esineda ka tülisid/petmisi. Sõltuvalt inimeste eripäradest, võib toimuda ka vastupidine efekt, kus suhe areneb järgmisele tasandile. Esineb kiindumus teatud inimeste/asjade vastu, mis tavapäraselt on tagaplaanil. Luba endale ka midagi luksuslikku, sest väärid seda.

LÕVI

Su vaim vajab turgutust ning sa tead kuidas seda teha. Vali lifti asemel trepid ning sõida tööle jalgrattaga, mitte autoga. Erinevust näed juba esimesel päeval. Oled palju rõõmsam ning produktiivsem. Samuti ära laena raha, sest suure tõenäosusega ei näe sa seda enam kunagi!

Reedene kuuvarjutus sinu vastasmärgis toob kaasa suurema emotsionaalsuse, mis puudutab kodu ning pereelu. Intiimsed suhted tõusevad nüüd esikohale, vähemalt aasta lõpuni. See on pingeline seis, nii et väldi otsuste tegemist, kui oled ärritunud või vihane. Sinu tuju sõltub tugevalt teistest, aga mõjutad teisi oma tujudega veel tugevamalt.

NEITSI

Kuni kolmapäevani ole valmis teatud pettumusteks – kas armastuses või finantsasjades. Kellegi ülistamine või naiivsus toovad kaasa ainult häbi ning halvad tagajärjed. Inimesed võivad su heatahtlikkust ära kasutada, tundudes palju hoolivamad kui tegelikult. Ole valvas igasuguste pakkumiste ning kohtinguportaalide suhtes. Keskendu hoopis lihtsamatele asjadele – nagu nt muusika, tants, kunst või film.

Neljapäev toob kaasa teatud igatsuse kaaslase järgi (kui vallaline). Kui oled loominguline inimene – on hea aeg olla hoopis üksinda ning keskenduda oma kirgedele. Kui rahaline seis pole nii kiita, pane fookus hoopis selle lahendamisele – äkki oleks aeg töökohta vahetada või teha see investeering, millele oled mõnda aega mõelnud?

KAALUD

Su tunded ja mõistus räägivad erinevat keelt. Sa ei tea kumba usaldada. Siin mängib rolli ka su kasvatus. Olgu selleks siis karm ema, isa või sootuks vanavanemad. Nemad ju vormivad meid sellisteks nagu oleme. Ka paar ebameeldivat mälestust minevikust võivad taas esile kerkida.

Reedest alates peaksid tundma end füüsiliselt vaimselt ning emotsionaalselt hästi. Kui pead keskenduma tööle, suudad vajalikud asjad kähku ära teha ning inimesed vaatavad sulle selle tõttu enam alt üles. Tunne end uhkena ning võta see vajalik puhkus, mida oled kaua ihaldanud. Sinu positiivne meeleolu paneb samuti ka teisi end hästi tundma!

SKORPION

Oled nädala algul väga närviline ning valad selle kõik välja täiesti süütu inimese peale. Sisimas tead seda isegi, aga sind see ei heiduta. Kui oled vihane, siis peavad kõik seda teadma. Võta siiski rahulikult ning tee midagi, mis silma särama paneb – viib negatiivsed mõtted kasvõi ajutiselt eemale!

Neljapäev kuni pühapäev toob suurenenud vajaduse intiimsuse järgi. Soovid tõsist suhet, et saaks lõpuks jagada seda armastust, mis sul sügaval sees on. Kui oled vallaline, võid sattuda sõltuvusse kellestki – lausa nii, et ei suuda inimest oma peast välja saada. Aga see pole tingimata halb – teatud keegi võib su ellu tuua palju uut vürtsi, mis omakorda su elu drastiliselt muudab. Ka seks on asi, mis antud perioodil olulisemat rolli mängib kui muidu. Ära põe katsetada uusi põnevaid tehnikaid!

AMBUR

Kuni neljapäevani võid kogeda ebakindlust endas ning kuidas sa välja näed. Võid arvata, et inimesed mõtlevad sinust halvasti või vaatavad sind põlastava pilguga, aga see pole nii. On oluline jätta meelde, et need mõtted on ainult sinu väljamõeldised ning oled kaunis nagu alati. Mõnus periood, et hellitada end erinevate protseduuridega. Või proovi midagi, mis adrenaliini lakke viiks?

Nädalavahetusel võid kohata vana tuttavat, keda pole kaua näinud. Sellest suhtlusest areneb suure tõenäosusega kas suur sõprus või kirglik armastus. Kui oled suhtes, võivad esile kerkida mõned probleemid, mida kindlasti arutada tuleks. Võibolla teha muudatusi senises elamiskorralduses?

KALJUKITS

Lõpeta kohe enesehaletsus! Viimasel ajal on sul suur kalduvus seda teha. Avastad, et inimesed su ümber on palju tundlikumaks muutunud ning nüüd on raskeid teemasid nendega tunduvalt lihtsam arutada. Ka sina suudad rääkida asjadest, mis sind on kaua piinanud või mis on sulle väga südamelähedased. Veeda õhtud väljas - see teeb ainult head!

Alates neljapäevast on oodata sügavamaid tundeid ning vajadust hoolitsemisele. Olemasolev suhe võib areneda spirituaalsele tasandile, kus ka kõige kaugemad teemad pole enam veidrad. Kuigi võib tekkida ka vajadus omada armuafääri, lihtsalt põnevuse pärast. Soovid kogeda midagi uut, mis südame kiiremini põksuma paneks. Võid tunda, et su teod vajavad varjamist.

VEEVALAJA

Nädala algus (kuni neljapäevani) soosib uusi asju, väljapool mugavustsooni. Ära lükka edasi kohtumisi, mida oled siiamaani teinud. Üks asi viib alati teiseni, mis ei pruugi sugugi ebameeldiv olla. Pereelus võib ette tulla konflikte, kus peaksid olema see tugevam pool, kes kõike koos hoiab. Mõtled selge peaga, mis tõmbab positiivselt ka autoriteetide tähelepanu. Suurem võimalus saada palgatõusu!

Nädalavahetus paneb mõtlema, kuidas oma eesmärke täita. Äris riskimine pole sellel perioodil hea mõte. Vallalistele on see pingeline aspekt, sest pealiskaudsus ei tõmba enam. Üldiselt on uute inimeste kohtamiseks vaja pisut small talk’i, sest vastasel juhul võib teine ära ehmuda.

KALAD

Ettevaatust salakavalate inimestega, kes ootavad hetke, et sind haavatavaks teha. Sind võidakse näha nõrgana, kuna oled hea südamega. Kui kahtled kellegi motiivides, siis kuula oma sisetunnet ning käitu sellele vastavalt. Liiga head võimalused on tavaliselt mingi konksuga. Võid olla olukorras, kus teatud isik tundub ideaalne, aga tegelikult varjab nii mõndagi. Tegele jooga, meditatsiooniga. Mõtle, mida sa elult soovid. Kuni kolmapäevani on hea aeg üksinda veetmiseks.

Neljapäevast on parem seis, sest omad teatud atraktiivsust, mis tõmbab nii mõndagi põnevat. Jõuad punkti, kus pealiskaudsus enam ei kõlba – soovid inimestega luua sügava sideme. Proovi voodielus midagi teistsugust – näiteks BDSM-i? Käi kohtades, kuhu tavaliselt jalga ei tõstaks. Teise maailmavaatega inimesed annavad alati midagi juurde!

Buduaarile
Madame M