Reklaam sulgub sekundi pärast

NÄDALAHOROSKOOP: 6.-12. august

 

JÄÄR

Esmaspäev-reede toob sinuni mõned intensiivsed ja tähendusrikkad kogemused. Sul on suurem võim ja mõju nii sündmuste kui ka inimeste üle. Suhted ülemustega paranevad ning suure tõenäosusega jätad oma tööga laitmatu mulje. Vabane igasugusest segadusest, mis vaimselt koormab – hetkel on selleks rohkem energiat. Ka sobiv aeg, et lahendada tülisid või klaarida ärikonflikte.

Nädalavahetuse osaline päikesevarjutus rõhutab harmoonilisi suhteid, mis omakorda tekitab sinus sisemise rahutunde. Võid oodata teeneid, eriti meestelt ning võimukatelt inimestelt. See varjutus annab jõudu, et elus läbi murda. See annab julgust ning südikust, kuid ka suurenenud himu teadmiste vastu. Puhkusel olijatel on see eriti hea seis, sest nähakse asju suures plaanis.

SÕNN

Kuni reedeni on oodata loovaid läbimurdeid ning uuenenud isiklikku elu. Kui sul on partner, võid magamistoas järsku muutuda vallatuks. Kui tunned end partneri poolt lämmatatuna, võid tunda suurt vajadust eemale saada ning saavutada ülim iseseisvus. Kui oled vallaline, siis tunned himu veidramate isikute ning riskantsemate suhete vastu, mis arvatavasti kestaksid lühikest aega.

Laupäevast alates on sul suurenenud enesekindlus, samuti loov mõtlemine. On aeg tõsiselt järele mõelda, kas oled oma eluga rahul ning mida annaks parandada. Kindlasti tuleb diskussioone ning võimalik, et ka vaidlusi, mis on seotud just sinu suhetega. Kuula teisi hoolikalt ning mõtle läbi, mida ütled, enne kui oma arvamust avaldad.

KAKSIKUD

Esmaspäevast reedeni on hea aeg sotsialiseeruda ning lõbutseda. Võid olla otsekohene, kartmata, et tuled liiga karmilt esile. Uute suhete puhul hindad sõprust, mitte ainult seksi. Soovid toredat seltsilist, kes suudaks sind naerma panna. Suurenenud ilu ning karisma muudab sind sotsiaalsetes olukordades populaarseks ning tõstab tõenäosust leida ideaalne kaaslane. Olemasolevad suhted õitsevad ning ideaalne aeg on ka selleks, et arutada läbi võimalikud pinged.

Laupäev toob kaasa motivatsiooni, et vallutada kõikvõimalikud takistused. Võid hingata, sest inimesed tulevad su soovidele vastu ning sind kuulatakse. Võid oodata abistamist erinevatelt inimestelt, sealhulgas meestelt ning autoriteetidelt. Võid tunda end enesekindla ning entusiastlikuna, eriti mis puudutab uute eesmärkide püstitamist.

VÄHK

Reedeni tulevad esikohale teie intiimsed suhted, sest need on mõjutatud ajapiirangutest, vahemaadest või muust sarnasest. Enamik neist takistustest tulenevad sinu enda hirmudest või kriitikast. Ära eira teiste kiindumust ja armastust. Lisapingutuste tegemine vähendab konfliktide riski. Keegi lähedastest võib sinult toetust otsida, nii et ole neile olemas!

Nädalavahetuse päikesevarjutus jätab pikaks ajaks jälje – see annab jõudu väljenduses, mis aitab sind eesmärkide saavutamisel. Suurepärane aeg, et teha edusamme asjades, mis sulle korda lähevad. Oled julgem ja avatum ning annad ka edasi tarkusi, mida oled elu jooksul omandanud. Kuna oled imeline kuulaja, saad sellel perioodil ka suurema austuse osaliseks!

LÕVI

Esmaspäevast reedeni peaks olema väga hõivatud aeg vaimselt. Sinu meel on asjadel, mis hõlmavad palju suhtlemist, paberitööd või lühikesi sõite ümber linna. Kuna mõtled ja väljendad end selgelt, on see õige aeg planeerida, õppida ning alustada äri. Võid üritada ka tööle kandideerida või hoopis läbirääkimisi pidada. Soosiv aeg, et osta/müüa. Hoides oma mõistust hõivatuna, väldid ärevust ja närvipinget.

Laupäevast saad tähistada uut olulist eluetappi. See on sinu isiklik aeg, et teha uusaastalubadusi. Oled alustanud midagi uut? Hoia seda! Oled saanud lisaenergiat ning elujõudu, kasuta seda. Mida sa soovid, mis on su eesmärgid? Mõtle nendele asjadele ning tee vastav plaan.

NEITSI

Nädala algus toob kaasa suurema intuitsiooni, mis kutsub esile enese kohta õppimise ning muud ilmutused. Suurenenud enesekindlus lubab sul väljendada end enam unikaalsel ja lõbusamal viisil. Tunned, et tahaksid proovida midagi uut, väljapool oma mugavustsooni. Nendeks võivad olla uued seiklused või hoopis DIY projektid. Laienda sellel ajal oma suhtlusringi mõne erakordse isikuga.

Päikesevarjutus nädalavahetusel rõhutab harmoonilisi suhteid, mis omakorda tekitab sinus sisemise rahutunde. See varjutus annab jõudu, et elus läbi murda. See annab julgust ning südikust, kuid ka suurenenud himu teadmiste vastu. Külasta mõnda raamatukogu, et saada eemale sellest nutimaailmast ja tunne, mis mõju on vaikusel.

KAALUD

Esmaspäevast reedeni on hea aeg sotsialiseeruda ning lõbutseda. Võid olla otsekohene, kartmata, et tuled liiga karmilt esile. Uute suhete puhul hindad sõprust, mitte muid asju, mis nendest tuleneda võivad. Soovid toredat seltsilist, kes sind täiustaks. Suurenenud ilu ning karisma muudavad sind sotsiaalsetes olukordades populaarseks ning tõstavad tõenäosust leida ideaalne kaaslane. Olemasolevad suhted õitsevad ning ideaalne aeg ka selleks, et arutada läbi võimalikud pinged.

Nädalavahetus on hea nii tööks kui ka lõbuks. See aeg annab sulle korraliku ülevaate enda elust – mis on hästi ning mis halvasti. Kasuta aega ära, et leida kuldne kesktee oma tegemistes. Üldiselt tunned end ikkagi hästi ja kõiksugused plaanid peaksid hetkel viivitusteta toimima. Kui vajad abi, siis  leiavad inimesed, et oled sarmikas, ja tulevad hea meelega su soovidele vastu.

SKORPION

Kuni reedeni on väga hõivatud aeg, sest see hõlmab endas rohkem e-kirju, telefonikõnesid ning vestlusi teistega. Nii suure informatsiooni hulgaga, mida seedida, võid lõpuks joosta lühisesse ja asjadest arusaamine võtab pisut aega. Võid leida end olukorrast, kus eneseväljendus on raskendatud. See ei ole hea aeg, et teha tähtsaid otsuseid, isegi kui tunned, et peaksid.

Laupäevast alates on sul suurenenud enesekindlus, samuti loov mõtlemine. On aeg tõsiselt järele mõelda, kas oled oma eluga rahul ning mida annaks parandada. Kindlasti tuleb diskussioone ning võimalik, et ka vaidlusi, mis on seotud just sinu suhetega. Kuula teisi hoolikalt ning mõtle läbi, mida ütled, enne kui oma arvamust avaldad.

AMBUR

Argipäevadel on suurepärane aeg romantikaks, kõigeks sotsiaalseks ning lõbusaks. Võid tunda end turvaliselt, sest su enesekindlus ning kindel meel aitavad sul täita oma viimase aja soovid, nii et sa ei tunduks liiga upsakana. See on väga hea aeg tutvumiseks tänu sinu sarmile ja mängulisele iseloomule. Suure tõenäosusega tõmbad oma ellu kellegi sensuaalse ja seksika. See ühendus ei ole kohe sugugi pealiskaudne, pigem põhineb ühisele tõmbele ning keemiale.

Nädalavahetus peaks olema rahulik ning mõnus. Võid küll tahta aega maha võtta, aga miski su sees tahab valla pääseda ning minna mõnele vingele koosviibimisele. Juhul kui teedki seda, siis suudad inimesi üsna kähku oma erilistest teadmistest haarata. Lisaväärtuse sellele annab muidu planetaarne energia, mis teeb inimesi keskmisest enesekindlamaks.

KALJUKITS

Teisipäevast reedeni võivad sinu suhted teistega tänu negatiivsetele tunnetele, teistest kaugenemisele või tänu muudele probleemidele pingeliseks muutuda. Enamik neid takistusi sinu elus on tekkinud pigem sinu enda hirmude või enesekriitika tõttu. Ära ignoreeri teiste inimeste kiindumust ja armastust sinu vastu. Pinguta sel nädalal veidi rohkem, et suhetes ei tekiks liigset draamat. Sa ei tohiks hetkel ignoreerida oma kohustusi lähedaste ees, kuna keegi sulle väga lähedane isik võib sinu abi vajada.

Laupäevane päikesevarjutus soovitab, et peaksid järgnevatel kuudel oma käitumist veidi kohandama, kompromisse tegema või muutusi läbi tegema. Oma isiklikus ja tööelus võid olla väga edukas, kui elad väga pingelises olukorras, kus sul tuleb pidevalt endast palju anda – oled väljakutsetega juba harjunud.

VEEVALAJA

Esmaspäevast reedeni on väga hea aeg suhtlemiseks ja lõbutsemiseks. Võid olla sina ise näitamata välja oma liigset tugevust. Sind huvitab sõprus, mitte vaid seksi, pigem rohkem just lihtsalt sõpruse pinnalt. Sinu enda ilu ja karisma muudab sind eriti populaarseks suhtlemisel ja aitab suurema tõenäosusega leida täiuslikku partnerit. Samuti võib sel nädalal eriti „õide minna“ sinu praegune armusuhe ja see on ideaalne aeg pingete vähendamiseks sinu hetkesuhtes.

Laupäevane päikesevarjutus on sinu vastasmärgis Lõvis. See tähendab, et kogu aasta jooksul keskendutakse sinu intiimsetele suhetele ja üldse igasugustele partnerlussuhetele. Ära igaks juhuks liiga palju avalda. Päikesevarjutus üldiselt annab julgust ja võitlusvaimu, aga ka loovat intelligentsust ja tarkust, kuid see toob ka suhetes võimalikku võimuvõitlust kaasa.

KALAD

Aeg esmaspäevast reedeni toob kaasa meeldivaid üllatusi ja õnnelikke juhtumisi. See on hea aeg proovida midagi uut ja põnevat. Sul peaks olema ka piisavalt julgust, et seda kõike teha. Sinu tavapärasest tugevam eneseteadvus võib tulla kas iseenesest või siis teiste inimeste tagasiside kaudu. Sinu loovus on sel nädalal kõvasti tõusnud ja peaksid ennast tundma sel nädalal isikupäraselt ja isegi vallatult. Proovi voodielus midagi uut, see on peaaegu alati pigem kasu toonud kui kahju.

Laupäevast on soovitatav, et peaksid järgnevatel kuudel oma käitumist veidi kohandama, kompromisse tegema või muutusi läbi viima. Oma isiklikus ja tööelus võid olla väga edukas, kui elad väga pingelises olukorras, sest tead juba parimaid meetmeid, kuidas stressiga võidelda. Väikesed sisemised muutused ja paindlikkus toovad sulle edu.

Buduaarile

Madame M