Reklaam sulgub sekundi pärast

NAGU KAKS TILKA VETT: Ines Karu-Salo postitas südamliku kaadri koos õega

Tuntud ettevõtja, rõivabrändi Kirivoo looja, kõhutantsukooli InesDance looja ning Mothercare'i Baltikumi kaupluste rajaja Ines Karu-Salo jagas Instagramis südamlikku kaadrit, kus ta koos oma noorema õega poseerib. 

Inese 17-aastasest õest Katist on tänaseks sirgunud tõeline kaunitar. Nooruke naine teeb ilma juba ka moemaailmas ja seda lausa rahvusvahelisel tasemel. Lisaks sellele võib Katit näha ka brändi Kirivoo reklaampiltidel.

Inese hiljuti Instagrami story`s avaldatud kaadrit lähemalt vaadates selgub tõsiasi, et õed on nagu kaks tilka vett: mõlemad näevad imeliselt kaunid välja ning on heledate juuste ja silmadega. 

Mõnda aega tagasi jagas Ines sotsiaalmeedias samuti fotot, kus ta koos Katiga poseerib ning naine avaldas selle all, et on oma noorema õe üle väga uhke. "Õed. Ma olen oma väikese õe üle väga õnnelik. Ta on alustanud rahvusvahelist modellikarjääri ja ma olen saanud teda sellel teekonnal ka toetada. Pole kahtlustki, et parimad ajad on alles ees," kirjutas ta foto alla kommentaariks.