Reklaam sulgub sekundi pärast

NAHAHOOLITSUSTE TIPPTASE TALLINNA SÜDALINNAS – Babor Beauty Spa Tallinn

Hiljuti Tallinna südalinnas avatud Babor Beauty SPA teenuseid käis proovimas TV3 uudistereporter Anna-Maria Veidemann-Makko (36).

„Babor Beauty SPA on tõepoolest viie tärni teenidus! Pärast tõhusat hoolitsust nägi näonahk tublilt viis aastat noorem välja ning kortsud olid hajunud. Tallinn Babor Beauty Spa avamisest alates olen kaks korda käinud ülitõhusal hoolitsusel, mille teostas kuldsete kätega Tatjana. Esimesel korral tehti ka nahadiagnostika, et saada aimu, milliseid tooteid mu nahk vajab. Teadsin, et mul on segatüüpi nahk ehk põsed ja põsesarnad on kuivad, samas kui T-tsoon on vägagi rasune ja pooriderohke. See, et minu nahal oli aga nii palju surnud rakke, oli väga ebameeldiv üllatus! Tõsi, minu viimasest kosmeetiku juures käimisest oli möödas pea kolm kuud ning kodus ma eriti usin koorija ja maskitaja ei ole. Nüüd olid tulemused ka näha – uus nahk ei pääsenud vana korra alt üldse uuenema ja kuigi enda arvates on mul vanuse kohta üsna vähe kortsukesi, näitas tundlik aparaat, et väikeseid kortsukesi ikka jagub, mis tähendab, et on aeg haarata veidi tõhusamate niisutavate ja pinguldavate kreemide järele. Samuti osutus vajalikuks rasususele kalduvale nahale hädavajalik ensüümkoorija, mis õrnalt, aga tõhusalt nahka puhastab.

Hoolitsused on klass omaette

Lisaks diagnostikale ja heale nõule on omaette klassist kohapeal tehtavad hoolitsused. Nüüdseks olen saanud kaks korda mõnuleda suisa kahe tunni pikkusel hooltisusel, mis hõlmas põhjalikku puhastust ja erinevaid koorimisi. Teisel korral ka happekoorimist, mis oli väga pehme, aga tõhus, ning 25 minutit kestvat imelist näo-, kaela-, dekolteemassaaži, milles kosmeetik Tatjana on tõeline meister. 

„Kui saaks, paneks ka kümme punkti. Kosmeetik Tatjana kuldsetest kätest on linnalegendid ja need vastavad tõele. Ma ei ole oma elus veel nii tõhusat ja põhjalikku nahapuhastust ja massaaži saanud kui siin Tallinn Babor Beauty SPAs.”

Teisel korral keskenduti rohkem modelleerimisele ja lifting’ule massaaži ning seerumite abil, mille tulemuseks oli palju siledam, värskem ja pea kortsuvaba näonahk. Happega koorimisprotseduur on kindlasti vajalik peale eriti kuuma suve, et nahk kahjustustest ja mustusest tõhusalt puhastada ning uueks luua. Nüüd on mul endal kindlasti rohkem motivatsiooni järjepidevalt naha eest hoolitseda ning seda õigete, just minu nahatüübile ja eale vastavate toodetega. Mis toodete hindu puudutab, siis vaatamata salongi asukohale ja väljanägemisele pole need sugugi ulmelised, vaid täiesti normaalsed, tagades suurepärase Saksa kvaliteedi. Niisiis, kes soovib teada saada, millises seisus tema nahk tegelikult on ja mis tooted just talle sobivad, soovitan kindlasti Babor Beauty Spad külastada. Ja massaaž, mida siinsed kosmeetikud teevad, on ekstraklassist ning protseduuride oluliseks osaks!

Evelin Ainomäe

Babor Beauty Spa tegevjuht: „Regulaarsus nahahoolduses viib ka püsivate soovitud tulemusteni!”

Meie ilusalongis valib kliendile vajaliku hoolitsuse alati kosmeetik, sest just tema on see, kes näeb kliendi naha olukorda ja teab, mis on sellel hetkel just kõige parem valik. Meie eesmärgiks on leida lahendus vastavale nahaprobleemile, olgu selleks siis probleemne, rasune, tundlik või kuiv nahk – nii ummistunud poorid, vistrikud kui ka kortsud saavad lahenduse.

Anna-Maria nahale valis hoolitsuse meie meditsiinilise haridusega kosmeetik Tatjana, kes leidis, et nahk vajab tõhusat puhastust ja koorimist, et eemaldada surnud naharakud, seega osutus valituks Babor klassikaline näopuhastus. Kuna Anna-Marial on kombineeritud nahatüüp, vajab see korrapärast puhastust, koorimist, niisutamist ning loomulikult igapäevaseid nahatüübile sobilikke tooteid koduseks kasutamiseks. Kombineeritud naha puhul aitab õige hoolitsus reguleerida nahas rasu tootmist, vähendab naha pidevat läikimist ning ummistunud pooride ja komedoonide teket, samas hoiab naha kuivad piirkonnad piisavalt niisutatuna. Kuna Anna-Maria ei ole enam ka teismeline, tuleb samaaegselt tegeleda tekkinud kortsukeste silumise ja uute ennetamisega. Babor rasusele nahale mõeldud tooted võitlevadki samaaegselt ka enneaegse vananemisega.

Kuna alati kohandame hoolitsused vastavalt hooajale, siis Anna-Maria teise hoolitsuse muutsime suvejärgselt veelgi tõhusamaks, lisades klassikalisele näopuhastusele ka Babor AHA puuviljahapetega keemilise koorimise, mis tagas näopuhastuse veelgi tõhusama, ühtlasema ja siledama tulemuse.

Babor hoolitsuste juurde käivad erimassaažid tagavad kõigi toimeainete maksimaalselt sügava imendumise ning samas annavad näoovaalile ja kontuuridele kauni, pringi ja kortsuvaba vormi. Et seda tulemust hoida ja naha olukorda veelgi parandada, ootame Anna-Mariat taas protseduurile kuu aja möödudes. Regulaarsus nahahoolduses viib ka püsivate soovitud tulemusteni!

 

Artikkel ilmus ajakirjas Buduaar september-oktoober 2018.