Reklaam sulgub sekundi pärast

NAINE KÜSIB NÕU: “Mida teha, kui mehel on hiiglaslik riist?”

Hästi varustatud mees on meelepärane enamikele naistest. Seks mehega, kellel on suur peenis, võib alguses aga haiget teha ning naine ei pruugigi sellele kuidagi läheneda osata. 

Üks veebilehe Reddit kasutaja kirjutab, et kohtus mehega, kellel on suur peenis ning palub nüüd nippe või nõuandeid, kuidas seksida meesterahvaga, kelle suguelund on hiiglaslik. 

"Hakkasin kohtamas käima mehega, kelle peenis on erektsioonis 24 cm pikk. Mu eksi peenis oli vaid pool sellest. Me pole siiani veel korralikult seksinud, kuid proovisime korra, kas see üldse mahub mu sisse ja tunne oli taevalik. Ma ei suuda lõpetada sellele mõtlemist. Palun, naised, andke nõu, kuidas peaks suurt peenist voodis käsitlema," küsib naine nõuandeid. 

Nii mõnedki kasutajad on avaldanud endapoolseid nippe. Üks näiteks kirjutab, et pärast suurt peenist tunduvad kõik teised riistad selle kõrval mõttetud. Teine jälle soovitab libestit kasutada. 

"Mu mehel on suur peenis ja mina olen jälle väike naine. Alguses peab hästi rahulikult võtma, et harjuksid. Soovitan eriti koerapoosi vältida, sest see võib haiget teha," kirjutab üks. 

"Võin öelda, et kõik muud mehed tunduvad pärast seda igavana," avaldab teine. 

"Tehke korralik eelmäng ja ärge kiirustage. Liiga suur peenis võib tupe katki teha, vähemalt nii juhtus minuga. Soovitan kasutada libestit. Ohtralt," soovitab kolmas. 

"Kui oled ise peal, saad paremini kontrollida. Nii et alustage sellest," leiab neljas.