Reklaam sulgub sekundi pärast

NAINE LÕIKAS ÄRA ühe oma kehaosa ja kinkis selle siis kallimale

23-aastane Mehhikost pärit Paulina Casillas Landeros sai üleöö meedias kuulsaks, sest otsustas ära lõigata ühe oma kehaosa ning kinkis selle siis armastuse märgiks poiss-sõbrale, kirjutab Daily Mail. 

Paulina Casillas Landeroso suhted polnud kolm aastat tagasi oma perekonnaga just kõige paremad. Nimelt ei meeldinud naise perele tema tätoveeringud ja see, et Paulina oma keha kogu aeg muutis. Kuna naba kaudu toituvad emaüsas olevad looted, otsustas naine selle eemaldada lasta ning kinkis naba oma toonasele kallimale märgina suurest armastusest. 

Tänaseks on Paulina oma perega ära leppinud ning kahetseb naba eemaldamist väga. "Olin tollal väga vihane ning tahtsin kõigi ja kõigega ühenduse ära lõigata. Kuigi operatsiooni viisid läbi oma ala spetsialistid, andsid nad mulle halba nõu ning haav läks mädanema," rääkis ta oma lõpututest kannatustest. 

"Olin oma toonasesse kallimasse väga armunud. Ta toetas mind rasketel aegadel. Olime noored ja lollid, kuid just nii ma tol hetkel tundsin," selgitas Paulina, miks ta naba oma poiss-sõbrale kinkis.