Reklaam sulgub sekundi pärast

NAISE RASE SÕBRANNA sai hakkama suure sigadusega

Mida teeksid, kui sinu parim sõbranna paneks oma lapsele nime, mida oled enda järeltulijale hoidnud? Üks naine sattus hiljuti silmitsi just kõnealuse probleemiga ning peab nüüd sellise sigaduse tõttu plaani sõbranna täielikult oma elust välja lülitada. 

Naine kirjutas portaalis Reddit, et ta ei ole rase ega mõtle veel perelisa peale, kuid see nimi on tema jaoks väga oluline ja parim sõbranna oli sellest teadlik. 

"Kas ma olen nõme, kui oma parima sõbrannaga enam tegemist ei tee, sest ta varastas mu tulevase lapse nime? Minu surnud ema aitas mul selle nime välja mõelda, kui mulle peaks kunagi tütar sündima. Olen seda oma südames hoidnud, kuigi ma ei ole veel rase. Selle asemel varastas mu sõbranna selle nime oma lapsele, kuigi ta teadis, kui oluline see minu jaoks on," kirjutas naine. 

Ta lisas, et sõbranna on viimase vindi peal rase ning soovis lapse nime läbi sotsiaalmeedia kõikidele teatavaks teha. 

"Ta ütles, et tegemist on vaid nimega ja kuna ta jäi rasedaks enne mind, siis on tal õigus valida nimi, mida ta ise soovib. Ma vastasin, et see on temast väga südametu tegu."

Postitus on saanud ohtralt tagasisidet ja suur osa on seda meelt, et naine peaks oma sõbrannaga suhtlemise lõpetama, sest too on isekas. 

"Normaalselt arvaksin ma, et sa reageerid üle, aga kuna nime taga on niivõrd eriline lugu ja sõbranna teadis sellest, on ta lihtsalt idioot," leidis üks. 

"Keegi ei või varastada nime, aga konkreetses olukorras on tegu lihtsalt väga julma inimesega," kirjutas teine. 

"Sa ei vaja sellist sõbrannat. Viska ta oma elust kohe välja," kommenteeris kolmas.