Reklaam sulgub sekundi pärast

Naised kulutavad 9 eluaastat šoppamisele ehk üllatavad faktid ilumaailmast


Kas oled vahel mõelnud, et veedad liiga palju aega poodides, end meikides või jalgu raseerides? Kui palju aega siis üks naine nendele tegevustele kulutab?

 

Kas oled vahel mõelnud, et veedad liiga palju aega poodides, end meikides või jalgu raseerides? Kui palju aega siis üks naine nendele tegevustele kulutab?

 

Loe üllatavaid fakte ilumaailmast ning vaata, kas mõni neist tundub ehk sullegi tuttav.

 

 

1. Blondidel on rohkem juukseid

Vastavalt juuksevärvile (loomulikule juuksevärvile muidugi) on võimalik öelda, mis on inimese keskmine juuksekarvade arv. Loomulikel blondidel on uuringute järgi kõige rohkem juukseid. Nende juuksekarvade arv on umbes 140 000, samal ajal kui prünettidel on vastav arv 110 000, mustade juustega inimestel 108 000 ja punapeadel kõigest 80 000 juuksekarva.

2. Sellised on meie elupäevad

Naised veedavad keskmiselt 58 päeva oma elust raseerides, vahatades ning soovimatu karvakasvuga võideldes.

3. Ebaühtlane küünekasv

Kõige kiiremini kasvav sõrmeküüs on keskmisel sõrmel. Samuti on dominantse käe sõrmedel kalduvus kiiremini kasvada. Ja muuseas, kas teadsid, et kõik küüned kasvavad suvel kiiremini kui talvel.

4. Punapead on haruldased

Punane juuksevärv on kõige haruldasem loomulik juuksevärv. Kuid vastupidiselt üldisele arvamusele, ei ole loomulikud punapead meie seast kadumas. Ehkki punapäise järeltulija saamiseks peavad mõlemad vanemad endas kandma retsessiivset punapea geeni, on teadlased seisukohal, et punased juuksed ei ole niipea veel väljasuremisohus.

5. Ilu hind

2010. aastal läbi viidud uuring näitas, et naised kulutavad elu jooksul keskmiselt 13 000 dollarit dekoratiivkosmeetikale. Ning nad veedavad umbes 330 tundi oma elust meiki peale kandes.

6. Šoppame nõrkemiseni

Keskmine naine veedab peaaegu 9 aastat oma elust šoppamisele. Uskumatu, kas pole?

7. Lohakad nädalalõpud

Uuringud näitavad, et mida lähemale nädalalõpp jõuab, seda vähem aega veedavad nii mehed kui ka naised end hommikuti sättides. Esmaspäeviti sätivad naised end tööleminekuks umbes 76 minutit, kuid reedel veedavad nad vaid 19 minutit kodus peegli ees. Mehed sätivad end aga esmaspäeviti 28 minutit ning reedeti kõigest 11 minutit.

8. Kingahullus

Keskmiselt ostab naine endale 7 paari uusi kingi aastas.

9. Kuldne kesktee

Geneetiliselt on vaid kahte tüüpi juukseid - sirged ja lokkis. Lainelised juuksed on tulemuseks, kui üks vanematest kannab sirgete ning teine lokkis juuste geeni.

10.Suurepärased ripsmed, suurepärased müügitulemused

Maailma kõige ostetum meigitoode on Maybelline Great Lash Mascara, mis tuli turule aastal 1971. Maybelline´i teatel müüakse kõikjal maailmas üks nimetatud ripsmetušš iga 1,6 sekundi järel.

11. Number 5 on number 1

Maailma enimmüüdud parfüüm on Chanel No.5. Seda lõhna tutvustati esmakordselt juba aastal 1919 ning üks pudel ajatut klassikat müüakse kuskil maailmas iga 30 sekundi järel.

12. Erutav huulepulk

II Maailmasõja ajal peeti huulepulka medõdede jaoks hädavajalikuks esemeks. Esiteks seetõttu, et huulte värvimine pidi naistele meelde tuletama, et nad on eeskätt naised ning alles teisejärguliselt sõjameedikud. Teiseks arvati, et värvitud huultega medõed mõjuvad sõduritele rahustavalt (ehkki paljud eksperdid väidavad nüüd, et punased huuled mõjuvad meeste jaoks pigem erutavalt kui rahustavalt).

 

Allikas: divinecaroline.com