Reklaam sulgub sekundi pärast

NAUTIGE JUUSTE KIIRET TAASTUMIST – Wella Professionals INVIGO sari

Kaasaegne elustiil ei mahu enam üheksast viieni kestvasse päeva – tegusa tööelu ja lõputute koduste toimetuste kõrvalt on naistel järjest raskem aega maha võtta, hinge tõmmata ja ennast nii füüsiliselt kui ka vaimselt koguda. Kuna puhkamine ja lõõgastumine kipuvad toimetuste nimekirja lõppu jääma, siis pole ime, et seda on näha ka unarusse jäetud juustest, mida pole aega salongis hooldamas käia või millele leitakse hetk ainult kiireks lõikuseks.

Seda silmas pidades tutvustab Wella Professionals kõrgefektiivset INVIGO hooldussarja, mille eesmärk on taastada juuksed kiirelt ja tõhusalt ning vastata samas juuste kõigile vajadustele.

Sarja tooted sisaldavad INVIGO-Blends koostisaineid – uut kõrgetasemelise tehnoloogia, tõhusate koostisainete ja vitamiinide triot, mis lisab kohe juustele energiat ja parandab kasutaja enesetunnet. Elujõuetud juuksed muutuvad vaid paari minutiga energilisteks.

INVIGO tõhusad hooldavad koostisosad annavad energiat nii salongis kui ka kodus. Iga INVIGO hooldus koosneb kontsentreeritud võimendavast tootest, ergutavast massaažist ja täiendavast tootest, mille koostoime taastab juuksed kiiresti, jättes need elujõuliseks ning andes tervisliku välimuse ja pehme tunde katsumisel. 

 

Kõik INVIGO sarja hooldustooted - Blonde Recharge, Color Brilliance, Nutri-Enrich, Volume Boost ja Aqua Out - on loodud toimima koos INVIGO kolme eksklusiivse salongihooldusega. Need on sära võimendaja BRILLIANCE BOOSTER, toitainete võimendaja NUTRI BOOSTER ja volüümi võimendaja VOLUME BOOSTER.

Need muudavad tavalised hooldusteenused kiireteks, lihtsateks, personaalseteks ja nauditavateks kogemusteks, mida soovivad kõik kliendid.

INVIGO sarja orienteeruv hinnaskaala 6-15,50 eurot.

Näiteks: Color Protection Shampoo fine/normal - värvi kaitsev šampoon (õhukestele/normaalsetele juustele) 50 ml hind 6 €; 250 ml 13,90 €
INVIGO sari on müügil parimates juuksurisalongides, Tallinna ja Tartu Kaubamajas, Stockmanni kaubamajas, I.L.U ja Tradehouse kauplustes üle Eesti.
Püsige kursis Wella Professionalsi kõige värskemate uudistega, jälgides sealseid tegevusi FB-s @WellaProfessionalsEstonia ja INSTAGRAMis @WellaProfessionalsEstonia