Reklaam sulgub sekundi pärast

Need 6 lauset aitavad sul raha kokku hoida

Ainult küsi ning sulle tullakse vastu - see kõlab esialgu võibolla lihtsana, aga kui satud olukorda, kus sooviksid näiteks kleidi hinda alla kaubelda, tundub tunne hoopiski ebamugavaks. Samas, kui küsimata jätta, maksad asjade eest tunduvalt rohkem kui peaksid. Kuidas end siis sellistes situatsioonides mugavalt tunda ja kauplemise teel raha kokku hoida? Säästublogi pidaja Lea Ann Stundins teab, kuidas seda teha! Need kuus lauset ei pane sind ebamugavasse olukorda ja aitavad sul raha säästa. 

Ainult küsi ning sulle tullakse vastu - see kõlab esialgu võibolla lihtsana, aga kui satud olukorda, kus sooviksid näiteks kleidi hinda alla kaubelda, tundub tunne hoopiski ebamugav. Samas, kui küsimata jätta, maksad asjade eest tunduvalt rohkem, kui peaksid. Kuidas end siis sellistes situatsioonides mugavalt tunda ja kauplemise teel raha kokku hoida? Säästublogi pidaja Lea Ann Stundins teab, kuidas seda teha! Need kuus lauset ei pane sind ebamugavasse olukorda ja aitavad sul raha säästa. 

“Sain teiselt firmalt sooduspakkumise. Tahaksin väga teie juurde jääda, aga nende pakkumisest on raske keelduda. Kas on midagi, mida te teha saaksite?”

Mõnikord tuleks ka oma rämpsmeili kaustale pilk peale visata - just sealt võib kokkuhoiuks häid mõtteid saada. Võibolla on seal pakkumine internetifirmalt ja see teenus on kümme eurot soodsam kui praegune! Saad kohe helistada oma teenusepakkujale ning talle selgitada, kui väga sa nende teenuseid hindad ja miks sulle meeldib nende klient olla. See muudab su nende jaoks väärtuslikuks ja nad ei soovi mingi hinna eest sind oma klientide nimekirjast kustutada. 

“Arvele on lisandunud uus tasu ja ma olen selle pärast mures. Kas saaksite palun seda selgitada?” 

Firmadel on kombeks pidevalt erinevaid lepingutingimusi muuta ja uusi tasusid rakendada. Kuid selliseid uusi tasusid on võimalik vältida. Kuna oleksid ilmselt üks vähestest, kes sellele tähelepanu pööraks, on suur tõenäosus, et tehakse erand ja sa ei peagi täiendavalt midagi juurde maksma hakkama. 

“Ma lausa armastan neid! Kas saaksin kõik kolm 10 euro eest?” 

Kui satud mõnele kirbuturule, avaneb sul võimalus mitu asja vaid ühe hinnaga koju viia. Sellises olukorras tuleks müüjale selgeks teha, et kõik tema asjad   saavad endale uue armastava kodu. Inimesed on asjadega emotsionaalselt seotud - sellepärast on müüja tõenäoliselt sinu ettepanekuga nõus! 

“Kas te pakute gruppidele soodustusi?” 

Anna oma hambaarstile või juuksurile märku, et terve sinu perekond kuulub tema klientuuri. Nii võid temalt uskumatult soodsa pakkumise saada! 

“Millal teil järgmine allahindlus on?” 

Selle küsimusega annad müüjale teada, et oled kaubast madalama hinna eest huvitatud ja ta võib sulle seda kohe allahindlusega pakkuda!

“Meil on pulma-aastapäev/mesinädalad.” 

Taolistel puhkudel pakutakse väga palju soodustusi ja üllatusi. Ära eelda, et neid saad. Lihtsalt maini teenindajale, et olete tähistamas ja kui ta teab, miks te nii elevil olete, siis tekitab see temas head tahet. 

 

womansday.com