Reklaam sulgub sekundi pärast

NEED 8 EKSOOTILIST SUVEAHVATLUST on selle suve must-have ilutooted!

Suvi toob endaga kaasa sooja ning troopilise tuuleõhu, mis lõhnab magusa ahvatluse ja päikese järele. Vali lilleline suvekleit,  päikeseprillid ja mõned eksootilised iluahvatlused ning oledki valimis vallutama südasuvist päeva… miks mitte ka ööd!

 

JIMMY CHOO tualettvesi Floral, 40 ml 45 €, 60 ml 63 €, 90 ml 89 €

Uus parfüüm Floral uputab meid õitemerre, mille keskmes on imeline magnoolia. Lõhnalooja Louise Turneri sõnul oli eesmärgiks luua parfüüm, mis rõhutaks naise unikaalset väärtust.

 

 

COACH parfüümvesi Floral Blush, 30 ml 45 €, 50 ml 70 €, 90 ml 89 € 

Uus mahlakas ja lilleline parfüüm on inspireeritud Coach`i ikoonilisest teeroosist ning Coachi naise vabast ja meeletust loomusest.

 

 

LANVIN tualettvesi A Girl in Capri, 30 ml 40 €, 50 ml 50 €, 90 ml 70 €

A Girl in Capri pakatab energiast! See on Pariisi tüdruku puhkus „Dolce Vita“ moodi! Parfüüm on kui päikeseline pääsetee igapäevamaailmast – lilleline, tsitruseline, muskuseline!

 

JOIK Organic Roosa greibi kehakreem, 150 ml 14 €

Mahekakaovõi, roosa greibi, ohakaõli ning rahustava aaloemahlaga kreem niisutab sügavuti, jättes naha pehmeks ja mõnusalt tsitruselõhnaliseks.

 

AUSTRALIAN GOLD Accelerator pruunistajaga spreigeel, 237 ml 22,95 €

Austraaliast pärit õlide, E-vitamiini ja aaloega eksootiline spreigeel isetoimiva pruunistajaga toob kiirelt esile loomuliku ja kaunilt kuldse päevitustulemuse.

                      

 

PAYOT Magic Mousse a Bronzer, 200 ml 35 € 

Hõrgutavaid puhkusenoodid bergamotist, meest, jasmiinist ja vaniljest! Roheliselehelise kibuvitsa ning kookospähkli- ja astelpajuõli küllastumata rasvhapete kokteil pehmendab nahka ja soodustab päikselise jume teket.

 

BON MERITÉ sügavniisutav kehakreem Mango ja Mandariin, 200 ml ca 12,99 €

Imetillukesed valgustpeegeldavad looduslikud mineraalid sädelevad, jättes naha ahvatlevalt helklema! Siidjas mangovõi on maiuspala kuivale ja esimeste vananemisilmingutega nahale. Mandariiniõli uuendab ja laeb naha antioksüdantidega.

 

 

AUSTRALIAN GOLD päikesekaitsesprei Botanical, SPF 15, 177 ml 26,95 €  

Kaitseb nahka UVA- ja UVB-kiirguse eest ning ennetab nahapõletust. Antioksüdantne ja niisutav kreem sisaldab võimsat vitamiinide ja taimsete ekstraktide kompleksi: kakaduuploom, eukalüpt, punane vetikas. Vee- ja higistamiskindel (kuni 80 min).

                      

 

Saadaval:

BonMerité Tallinna ja Tartu Kaubamaja

PAYOT suuremates ilukauplustes üle Eesti

Australian Gold www.dpaike.ee

JOIK www.joik.ee

Jimmy Choo, Coach, Lanvin suuremates ilukauplustes üle Eesti

 

Artikkel ilmus ajakirjas Buduaar mai-juuni 2019.