Reklaam sulgub sekundi pärast

NEED FIRMAD KAUPLEVAD 16. aprillil Rakvere Põhjakeskuses

Selle kevade viimane Buduaar turg LIVE leiab aset tuleval laupäeval, 16. aprillil Rakvere Põhjakeskuses. Kauplema tulevad eraisikud, staarid aga teiste seas ka põnevad firmad, kelle tooteid leiab sageli ainult veebipoodidest. Seepärast on eriline võimalus kohtuda firmadega ja katsuda ning proovida nende tooteid just Buduaari turul. Siin on nimekiri, kes on tulemas kauplema. 

Selle kevade viimane Buduaari turg LIVE leiab aset tuleval laupäeval, 16. aprillil Rakvere Põhjakeskuses. Kauplema tulevad eraisikud, staarid, aga teiste seas ka põnevad firmad, kelle tooteid leiab sageli ainult veebipoodidest. Seepärast on eriline võimalus kohtuda firmadega ja katsuda ning proovida nende tooteid just Buduaari turul. Siin on nimekiri, kes on tulemas kauplema. 

P.S! List täieneb jooksvalt.

TORINA FASHION

VÄIKE MUDILANE OÜ

www.lelud.ee on üks vahva mänguasja e-pood, meie valikust leiab puidust mänguasju nii suurematele lastele kui ka pisikestele beebidele. Buduaari turul ostes meie tooteid vähemalt 50€ eest saad soodustust 5%

JAVIER SHOES OÜ

JAVER SHOES värvilise jalatsikollektsiooni võtmesõnaks on mugavus, mitmekülgsus ja stiil. Lisaks tavapärasele üllatame Teid UUTE ja ainulaadsete mudelitega!

 

Lisainfo: www.javer.ee

ORGANIC DRINKS OÜ

OÜ DESIGN POLICE DEPARTMENT

Kvaliteetsed Taani lasteriided Molo (www.igailmaga.ee)

Rakvere Buduaari turul kõik beebikaubad (pikkusele kuni 92 cm) -25%, poiste ja tüdrukute softshell joped -25% 

 

Eelmiste hooaegade jäägid alates 15 eur

NOVEMBER CHILD

November Child on ametlik Mr. GUGU & Miss GO elustiilibrändi maaletooja Eestis. Eksklusiivse Euroopa kaubamärgi Mr. Gugu & Miss Go lai tootevalik pakub unikaalseid, kvaliteetseid ja detailidest pakatavaid tooteid naistele, meestele ja lastele, mille WOW!-efekt on garanteeritud. Kõiki tooteid (rõivad ja aksessuaarid, jalanõud, telefoniümbrised jpm) iseloomustab kõrgekvaliteediline tehnoloogia ja ainulaadne disain.

Buduaari LIVE turul soodustused kuni -30%!

Veebipood: http://www.novemberchild.com

Facebook: https://facebook.com/theNovemberChild

Instagram: http://instagram.com/theNovemberChild

VESTIGE VERDANT

Buduaari turul on kohal ka Eestis sündinud ja rahvusvaheliselt armastatud luksus-looduskosmeetikabränd Vestige Verdant. Hiljuti Berliini moenädalal ja Vogue'is debüteerinud Vestige Verdant ilutoodetes on suurepäraselt ühendatud looduslikkus kõrgtehnoloogiaga. Tootevalikusse kuuluvad filigraanne eliksiir silmaümbrusele Infinity Eye Serum, sügavpuhastava toimega ja nahka tervistav näomask Organic Mask ning värskendav ning siluv Rare Oil Blend.

Lähemalt vestigeverdant.com / facebook.com

COCOMAN

Kookosõli ja ajurveeda kehahooldustooted ning Bollywoodi ehted - tõelise naise unistus OÜ Cocomani letis!

KARUTALU KÄSITÖÖŠOKOLAAD

Karutalu käsitööšokolaad on puhas ja aus Eesti asi. Šokolaade valmistatakse gluteenivabasid. Valikus on ka vegan-kommid ja šokolaadid.

EESTI KYYNLASTUUDIO

Valmistame küünla Sinu soovi järgi!

Käsitsi valmistatud nikerdatud dekoratiivküünlad, mis on ideaalsed kingitusteks. Koostis on 100% looduslik parafiin, värv, lakk ja puuvill. 

Vaata lähemalt koduleheküljelt kyynlastuudio.ee

DPD PAKIVEDU

DPD on Eesti turul olnud juba 20 aastat ning igal aastal usaldavad kliendid meile rohkem kui kolm miljonit pakki. DPD teenused ja tooteportfell hõlmavad pakiveo kõiki aspekte, pakkudes tõhusaid lahendusi igale segmendile. DPD võrgustikus jõuab Eesti-siseselt pakk saajani juba järgmisel tööpäeval ning tarneaeg Euroopasse on sihtriigist sõltuvalt 1-8 tööpäeva. DPD lähtub oma toodete ja teenuste arendamisel klientide vajadustest, meie iseteeninduskeskkond pakivedu.ee on kiireim ja mugavaim viis pakkide saatmiseks kodust või kontorist lahkumata. DPD Pickup pakipoodide võrgustikku kuulub enam kui 300 punkti üle Baltikumi – teenus, mis muudab pakiveo veelgi paindlikumaks. Kliendid saavad pakke saata ja vastu võtta Pickup pakipoodides, mis jäävad nende koduteele või töökoha lähistele.

Vaata lisa SIIT.

Halens

Consortio Fashion Group müüb moekaid hooajakaupu kuni 70% soodustusega! Valikus on nii ülerõivad, jakid, pluusid, püksid, seelikud kui ka jalanõud. Moekontserni sortimendiga saab lisaks tutvuda e-poodides www.halens.ee ja www.cellbes.ee.

 

 

ANITA BUTIIK

Anita Butiik toob teieni laias valikus naiste rõivaid, jalanõusid ja aksessuaare, mille hinnasõbralikkus ja kvaliteet on juba aastaid hinnatud paljude Anita Butiigi ustavate klientide poolt. Lisaks mitmekülgesele ja huvitavale tootevalikule kohtute Anita Butiigis alati naeratavate ja abivalmis teenindajatega, kes aitavad leida just teie maitsele sobiva eseme! Buduaari turul pakume uut kevadkollektsiooni soodsate hindadega. Esindussalong asub Lossi 22, Viljandi ja toodetega saab tutvuda facebook.com.