Reklaam sulgub sekundi pärast

NEED ON PARIMAD ASJAD ELUS! Ja mis kõige parem, need on tasuta!

Millised oleksid maailma parimad asjad, kui need võiks järjekorda panna? Daily Maili sõnul napsaksid esimese koha endale kallistamine ja suudlemine.

Oma armsamate jaoks on teinekord raske kingitust leida. Alati ei saa teist inimest millegi materiaalsega õnnelikuks teha. Briti uuringus vaadeldi, millised asjad toovad inimesele elus kõige rohkem rõõmu. Isegi võibolla üllatuslikult selgus tõsiasi, et parimad asjad on tasuta.

Happiness Indexi uuringus osales 2000 inimest. Neist 56 protsendi sõnul on suudlus ja kallistus paremad, kui ükskõik milline muu asi maailmas. Järgmiseks tuli naermine koos teiste inimestega ning sellele järgnes magamine puhaste linade vahel - ilmselt nõustuvad nende punktidega ka kõik teised, mitte ainult uuringus osalejad.

Lemmiklooma silitamine oli õnnelikuks tegevate asjade nimekirjas neljas, viies oli soodustoodete leidmine poes ja kuues komplimentide vastuvõtmine.

Raha tuli vastu alles seitsmendal kohal, kui 21 protsenti vastas, et raha leidmine on üks kõige nauditavamais asju.

Kaheksandale kohale maandus üle tüki aja vana sõbraga kohtumine, üheksandale heateo tegemine ning kümnendaks kõige õnnelikumaks tegev asi oli laisa pühapäeva veetmine, kus puuduvad kohustused ning ei pea midagi tegema.

Varasemad uuringud on tõestanud, et suudlemine vähendab ka stressi. Archives of Sexual Behavior avaldatud uuringu sõnul on sagedasti suudlevad inimesed vähem stressis ja masendunud kui need, kes vähem suudlevad.

Suudlemine ja kallistamine on ilmselt seetõttu niivõrd nauditavad, et nende tegevuste käigus vabaneb õnnehormoon. Lisaks dopamiinile vabaneb suudlemise ajal ajus ka noradrenaliin, mis suurendab pupille, tõstab südame löögisagedust ja suurendab verevoolu. Sülg sisaldab omakorda testosterooni, mis suurendab seksuaalset iha.