Reklaam sulgub sekundi pärast

NEED TOIDUAINED aitavad kortsude vastu võidelda

Kreemid, maskid ja õlid on naha hooldamisel tähtsad, kuid oluline on ka toit, mida sööme. Peale 30ndat tuleb kuivema naha korral rohkem vaeva näha, sest kortsud on kerged tekkima. Sinu ees on supertoidud, mis nahka niisutava pai teevad ning juba loetud nädalatega märgatavat tulemust annavad.
 

AVOKAADO – suurepärane C- ja E-vitamiini ning monoküllastumata rasvade allikas, mis aitab nahal niiskust lukustada.

RASVANE KALA – lõhe, heeringas, makrell, sardiin, anšoovis ja vikerforell – kõik need sisaldavad oomega-3-rasvhappeid, mis tugevdavad naharakke.

 

SPINAT – sisaldab rauda, oomega-3-rasvhappeid ja A-, B- ja E-vitamiini, mis kaitsevad nahka.

 

MUNAD on kõrge valgusisaldusega, mis aitab kaasa rakkude tootmisele. Lisaks sisaldavad munad luteiini, mis niisutab ja hoiab nahka elastsena.

 

KOLLASED JA ORANŽID KÖÖGIVILJAD – neis leidub beetakarotiini, mis on üks tuntumaid terve naha saladusi! Tegemist on antioksüdandiga, mis aitab võidelda kuiva naha, keskkonnamõjude ja päikesekahjustuse vastu.

OLIIVIÕLI pakatab E-vitamiinist ja headest rasvadest, mis mõlemad niisutavad nahka nii seest kui väljast.

 

PÄHKLID JA SEEMNED – pakatavad oomega-3-rasvhapetest, A-, B- ja E-vitamiinist, monoküllastumata rasvadest, mineraalidest ja antioksüdantidest, mis ainult ei niisuta nahka, vaid parandavad naha elastsust, uuendavad naharakke ja kaitsevad seda keskkonna kahjulike mõjude eest.

VESI – ja veelkord vesi. Kaheksa klaasi vett päevas on suvel lausa kohustuslik! Vee tarbimist aitavad sul jälgida mitmed äpid ja ka Buduaar Body elustiilimärkmik.

 

 

 

Ilmunud ajakirjas Buduaar