Reklaam sulgub sekundi pärast

Neli geniaalset alla 10eurost kingiideed sõbrannale sõbrapäevaks

Meil on sulle neli geniaalset alla 10-eurost kingiideed sõbrannale sõbrapäevaks. Tee tellimus ja meie saadame ilusa kinkekaardi, mille saad saata sõbrannale e-meilile.


Meil on sulle neli geniaalset alla 10-eurost kingiideed sõbrannale sõbrapäevaks. Tee tellimus ja meie saadame ilusa kinkekaardi, mille saad saata sõbrannale e-meilile.

 

Pea sõbrapäeval sõbrannat meeles ja tee talle kingitus, mis toob rõõmu terveks aastaks! Et saaksid saata sõbrannale oma tervituse ja kinkekaardi e-postiga, saada kinkekaardi soov peale tellimuse vormistamist [email protected].

Buduaar Body 2015 märkmik 4 € (tavahind 7,95 €)

Multifunktsionaalne spiraalköites kalendermärkmik 2015. aastaks, mis aitab sul igapäevaselt supervormi hoida või seda saavutada, pakkudes süsteemset abi kaloritepõletamise ja trennikoormuse jälgimisel. Mine tellima!

 

Buduaari ajakirja aastatellimus 10 € (tavahind 13,90 €)

Üle kolmesaja lehekülje uusimaid ilu ja moetrende laiast maailmast, põnevaid persoonilugusid ja hulgaliselt head nõu nii tervise, õnne kui armastuse vallas.  Mine tellima!

 

Buduaar TEEN aastatellimus 7 € (tavahind 9,90 €)

Ajakiri trendikatele tüdrukutele, kes soovivad kursis olla moe-, ilu- ja suheteteemaga.  Mine tellima!

 

 

UUDIS! Jamie retseptide aastaraamat, hind 8,95 €   

Populaarse inglise toiduajakirja Jamie mahukas aastaraamat, mis sisaldab Jamie Oliveri ja Jamie ajakirja 2014. aasta parimaid retsepte ja toiduvalmistamise nippe.  Mine tellima!

Kui soovid teha sõbrannale kingitust, saada peale tellimuse vormistamist oma soov [email protected] ja saadame sõbrannale edastamiseks e-meiliga ilusa kinkekaardi.

Sõbrapäeva pakkumine kehtib kuni 15.02 buduaar.ee/tellimine lehel.

Buduaar