Reklaam sulgub sekundi pärast

Neli põsepunamüüti

Õiges toonis põsepuna elavdab ilmet ning toob esile kauni jume. See, kuidas ikkagi ruuži põskedel kanda, on naistel alati keeruline teema olnud. Siin on mõned head nipid, kuidas seda teha.

Õiges toonis põsepuna elavdab ilmet ning toob esile kauni jume. See, kuidas ikkagi ruuži põskedel kanda, on naistel alati keeruline teema olnud. Siin on mõned müüdid põsepuna kasutamise kohta ja head nipid, kuidas seda õigesti teha.

Müüt nr 1: Põsepuna ei tohiks kunagi kanda ninale lähemale kui kaks sõrmelaiust. Tegelikult: Sõltuvalt su sõrmede ja näo laiusest võib ruuž niimoodi su põskede asemel hoopis näo külgedele sattuda!

Müüt nr 2: Ruuži ei tohiks kunagi kanda ninaotsast madalamale. Tegelikult: Kui seda nõuannet järgida ja sul on juhtumisi armas väike püstine nina, satuks kogu põsepuna su põskede kohale.

Müüt nr 3: Näole kuju andmiseks kanna ruuž nahale ümberpööratud kolmnurga kujuliselt. Tegelikult: Näoosade esiletõstmiseks ja neile kuju andmiseks kasutame aluskreemi ja kontuurvärvi, mitte põsepuna. Ruuž on mõeldud nahale värvi andmiseks, et jume elavdada.

Müüt nr 4: Küpsemad naised peaksid vananedes ruuži  põskedel aina kõrgemale kandma. Tegelikult: Kuigi nahk kaotab vanandedes kindlasti  osa oma elastsusest, võime kinnitada, et põsesarnad jäävad alati samale kohale! Kui tead, kuidas põsesarnad üles leida, on sul pruunistaja ja ruuž alati õiges kohas.

Põsesarnade õige koha leiad kui, järgid seda skeemi:
• Naerata.
• Leia oma põse keskkoht (õunake) ja pane nimetissõrm sellele. Nüüd pane pöial oma kõrva ülemisse otsa, kus see peaga ühineb. Edasi too pöial oma nimetissõrme suunas. Luu, mis jääb kõrgema osana sõrme alla, ongi põsesarn. Kanna värvi täpselt nimetissõrmest põsesarnani.

Nipp: Kasuta pruunistaja ja põsepuna jaoks eraldi pintsleid, sest see hoiab värvid selgemate ja puhtamatena.

 


Mari Ojasaar
Robert Jonesi raamatu "Simple beaute" põhjal

Buduaar.ee

[gallery ids="1902139,1902145,1902149"]