Reklaam sulgub sekundi pärast

NELJANDA LAPSE OOTEL Silvia Ilves näitas raseduseelset figuuri

Tšellomängija Silvia Ilves teatas juulikuus, et on beebiootel. Nüüdseks on teada, et tulemas on poiss ning uut ilmakodanikku ootab kodus ees juba kolm suuremat venda. Hiljuti postitas Silvia enda Instagrami kontole foto, kus näitab raseduseelset figuuri. 

"Minu meelest on see müstika, millised pidevas muutumises võib naise keha olla. See pilt on tehtud umbes aasta aega tagasi, olles veel imetav ema. Kui seda pilditõestust ei eksisteeriks, siis ei usuks ka, et võisin kaaluda mitte 75kg nagu praegu, vaid 57kg...

Ning siiikohal mõelda, et säärast muutust on keha kogenud juba kolm korda. Mis saab neljandast? Keegi ei garanteeri vormi saamist. Woman`s body is a mystery," kirjutas Silvia mustvalge kaadri juurde kommentaariks. 

Silvial on varasemast juba kolm poega – mullu kooliteed alustanud Stefan, viieaastane Tristan ning pooleteiseaastane Christopher Maximilian. Lapse isa Jaaguga kohtus Silvia möödunud aastal ja tänavu maikuus noored kihlusid. Kuigi esiti plaaniti abielluda sel aastal, otsustasid nad pulmad beebiootuse tõttu siiski edasi lükata.