Reklaam sulgub sekundi pärast

Nick Carter vedas õde tolle pulmas alt

Backstreet Boysi paipoiss Nick Carter pidanuks nädalavahetusel oma õe altari ette saatma, kuid pidutses selle asemel Los Angeleses.

Backstreet Boysi paipoiss Nick Carter pidanuks nädalavahetusel oma õe altari ette saatma, kuid pidutses selle asemel Los Angeleses.

26aastane Angel Carter abiellus 8. veebruaril Californias ja tema tuntud vend Nick pidi naise altari ette saatma, vahendab UsMagazine.com. Selle asemel tähistas endise menubändi üks liikmeid omaenda lähenevaid pulmi peolinnas Los Angeleses.

34aastase Nicki ülesande võttis enda kanda Angeli kaksikvend Aaron Carter

Samal ajal tähistasid Nick ja tema tulevane Lauren Kitt üheskoos oma viimast vallaliseõhtut Los Angeleses Palmsi hotellis. Peol osales ligikaudu 15 inimest. 

Selle asemel, et oma õe pulmas osaleda, oli Nick ilmselgelt elevil omaenda pidustustest, jagades Twitteris pilte kingikuhjadest ja šampanjapudelitest. 

Samas ei ole kindel, kas Nicki saabki hukka mõista: varasemalt on endine superstaar tunnistanud, et pere mõjub talle hävitavalt. Vanemad süüdistasid just teda noorema õe Leslie üledoosist tingitud surmas 2012. aastal.

Õe matuste ajal andis Nick hoopis kontserdi ja kommenteeris oma käitumist hiljem: "Kommunikatsioon on midagi, mille kallal ma veel vaeva pean  nägema. Aga kui tuled sellisest kodust nagu mina, oled üles kasvanud selliste suhtemustrite keskel ... See ei ole kerge!"