Reklaam sulgub sekundi pärast

NICOLE KIDMAN AVALIKUSTAS oma pika abielu saladuse

51-aastane näitlejatar Nicole Kidman ja 50-aastane laulja Keith Urban on olnud abielus 12 aastat. Hollywoodis, kus pikad abielud on haruldased, on see väga pikk aeg. Kidmani sõnul on nende pika liidu üheks saladuseks näiteks asjaolu, et nad ei saada kunagi teineteisele tekstsõnumeid, kirjutab ajakiri Parade.

Nii Kidman kui ka Urban on oma töö tõttu väga kiired inimesed. Paar reisib tihtipeale Hollywoodi, Austraalia, Nashville`i ja kõikide teiste riikide vahel, kuhu töö neid viib. 

"Me ei saada kunagi teineteisele sõnumeid. See ei sobi meie suhtega kokku," rääkis Nicole ajakirjale Parade antud intervjuus. Tema sõnul hindavad nad mõlemad rohkem telefoni teel peetavaid vestlusi ning füüsilist lähedust, kui nad parasjagu koos on. Ta lisas, et 12 aastat kestnud abielu jooksul pole nad kordagi teineteisele sõnumeid saatnud. "Parema meelega helistame me üksteisele. Oleme sedasi teinud suhte algusest saadik. Põhjus, miks me sedasi otsustasime oli see, et ma ei osanud kunagi tekstsõnumeid saata," naeris ta intervjuus. 

"Me räägime koguaeg Facetime`s, aga me ei saada sõnumeid, sest minu arust võib sõnumeid mitut erinevat moodi tõlgendada. Ma olen oma loomult juba selline, et loen sõnumi korduvalt läbi ja hakkan siis mõtlema, et mida saatja sellega öelda tahtis. Seejärel loen sõnumi kellelegi teisele ette ja palun öelda, kuidas tema sellest aru saab. Ma ei taha midagi selllist enda ja Keithi vahele."

Kidman arvas, et nende pika abielu saladuseks on ka asjaolu, et neile meeldib koos aega veeta. "Meile meeldib koos olla. See on nii lihtne. Kui ma pean valima ühe inimesega, kellega ma pean aega koos veetma, siis selleks on Keith ja oltse loomulikult meie tüdrukud. Sellest mulle piisab. 

Me lendame meelsasti keset ööd teineteise juurde, kui veedame öö eraldi. Me anname endast kõik, et meie suhe toimiks," sõnas Nicole.