Reklaam sulgub sekundi pärast

Nicole Scherzinger kardab, et söögist mõtlemine põhjustab kaalutõusu

Kes armastab magusat, kes soolast - maitse üle ei vaielda! Kuid kindel on see, et meil kõigil on nõrkus mõne kindla söögi vastu, see miski, mis tuju alati heaks teeb ja millele "ei" öelda on praktiliselt võimatu. Ka lauljatar Nicole Scherzinger pärisnimega Nicole Prescovia Elikolani Valiente Scherzinger tunnistab, et tal on nõrkus päris mitme toidu vastu.

Kes armastab magusat, kes soolast - maitse üle ei vaielda! Kuid kindel on see, et meil kõigil on nõrkus mõne kindla söögi vastu, see miski, mis tuju alati heaks teeb ja millele "ei" öelda on praktiliselt võimatu. Ka lauljatar Nicole Scherzinger pole mingi erand - kaunitaril on nõrkus päris mitme toidu vastu.

Hawaii saarelt pärit Nicole, kelle täispikk nimi on Nicole Prescovia Elikolani Valiente Scherzinger, armastab nii magusat kui ka soolast. "Üheks minu suureks lemmikuks on kuivatatud tuunikala sojakastmega ja suitsutatud sealiha. Kohe kindlasti ei suuda ma vastu panna ka pannkookidele koos ohtra vahtrasiirupiga ja šokolaadiga kaetud Makadaamia pähkleid ma lausa jumaldan. Ma kardan, et juba nendele söökidele mõtlemine lisab minu puusadele viis lisakilo," naerab Nicole.

Allikas: Shape magazine