Reklaam sulgub sekundi pärast

Nigella ampsud: hommikusöök kogu päevaks

Prantslased on öelnud, et Inglismaal kõlbab süüa vaid hommikueine. Nigellal pole selle vastu midagi, kui terve päeva saab nautida imelisi roogasid, mis kõik pärit tema hommikusöögimenüü repertuaarist. Paksud ja pehmed pannkoogid vahtrasiirupiga ning soolased muhvinid teevad kõigi hommikud rõõmsaks. Uut elu lisavad vürtsikad road Indiast ning muidugi ei puudu laualt värsked saiakesed, mida on väga lihtne valmistada.


 

Prantslased on öelnud, et Inglismaal kõlbab süüa vaid hommikueine. Nigellal pole selle vastu midagi, kui terve päeva saab nautida imelisi roogasid, mis kõik pärit tema hommikusöögimenüü repertuaarist. Paksud ja pehmed pannkoogid vahtrasiirupiga ning soolased muhvinid teevad kõigi hommikud rõõmsaks. Uut elu lisavad vürtsikad road Indiast ning muidugi ei puudu laualt värsked saiakesed, mida on väga lihtne valmistada.

Pannkoogid vahtrasiirupi ja peekoniga.

Vaja läheb:

2 spl mittesoolast võid
4 dl jahu
2 tl küpsetuspulbrit
1 tl suhkrut
näpuotsatäis soola
3 dl piima
2 muna
10 peekoniviilu
kõrgekvaliteedilist vahtrasiirupit

Valmistamine:

Sulata pannil või ja aseta eemale jahtuma. Sega omavahel eraldi kausis kuivained ja teises kausis klopi lahti munad ja piim, millele lisa natukene jahtunud sulatatud võid. Sega nüüd kuivained ja muna-piima segu omavahel ühtlaseks massiks kokku. Prae pannil peekon ning aseta kahe paberrätiku vahele nõrguma. Nüüd kuumuta pann ja küpseta keskmise suurusega pannkoogid. Keera pannkoogil teine pool siis, kui pinnale hakkavad tekkima väikesed mullikesed. Serveerimisel aseta pannkoogi peale mõnusad krõbedad peekoniviilud ja vala vahtrasiirupiga üle.

Head isu!

Nigella ampsud on eetris Kanal11 pühapäeval kl 11.35