Reklaam sulgub sekundi pärast

Nigella ampsud: hommikusöök kogu päevaks

Prantslased on öelnud, et Inglismaal kõlbab süüa vaid hommikusöök. Nigellal pole selle vastu midagi, kui terve päeva saab nautida imelisi roogasid, mis kõik pärit tema hommikusöögimenüü repertuaarist. Paksud ja pehmed pannkoogid vahtrasiirupiga ning soolased muffinid teevad kõigi hommikud rõõmsaks. Uut elu toovad vürtsikad road Indiast ning muidugi ei puudu laualt värsked saiakesed, mida on väga lihtne valmistada.

Prantslased on öelnud, et Inglismaal kõlbab süüa vaid hommikusöök. Nigellal pole selle vastu midagi, kui terve päeva saab nautida imelisi roogasid, mis kõik pärit tema hommikusöögimenüü repertuaarist. Paksud ja pehmed pannkoogid vahtrasiirupiga ning soolased muffinid teevad kõigi hommikud rõõmsaks. Uut elu toovad vürtsikad road Indiast ning muidugi ei puudu laualt värsked saiakesed, mida on väga lihtne valmistada.

Soolased muffinid

Vaja läheb:
2,5dl isekerkivat jahu
1 dl rukkijahu
1 tl küpsetuspulbrit
1 tl soola
1 tl Inglise sinepi pulbrit
1 dl riivitud Cheddari juustu
5 spl õli
1 dl jogurtit
1 dl piima
1 muna
2 spl Worcestershire kastet

Valmistamine:
Sega omavahel jahud, küpsetuspulber, sool, sinepipulber ja juust. Teises kausis sega omavahel kokku kõik ülejäänud koostisosad. Nüüd sega kõik omavahel kergete liigutustega kokku. Vala taigen muffinivormidesse ja küpseta ahjus 200 kraadi juures kuskil 20 minutit. Tõsta korraks välja ja piserda üle Worcestershire kastme ja raputa peale riivitud Cheddari juustu. Pane veel 5 minutiks ahju. Serveeri soojalt, mitte kuumalt.

Nigella ampsud on eetris pühapäeval kl 11.30 Kanal11