Reklaam sulgub sekundi pärast

Nigella ampsud: kodune toit

Nigella viib meid maailma, kus toit on tuttavlikult tujutõstev ja mõnusalt kodune. Paljude jaoks on selleks lihtne kartulipuder. Kui vajate helgust pimedasse päeva, siis sobib Nigella sidruni-risoto, kiire ja lihtne roog, mis oma erksa aroomiga kõigi tuju tõstab. Haigusest päästab Nigella kuldne kanasupp ja päevadel, mil tuju on tõeliselt halb, tõttab appi shokolaadikook.


 

 

Nigella viib meid maailma, kus toit on tuttavlikult tujutõstev ja mõnusalt kodune. Paljude jaoks on selleks lihtne kartulipuder. Kui vajate helgust pimedasse päeva, siis sobib Nigella sidruni-risoto, kiire ja lihtne roog, mis oma erksa aroomiga kõigi tuju tõstab. Haigusest päästab Nigella kuldne kanasupp ja päevadel, mil tuju on tõeliselt halb, tõttab appi šokolaadikook.

Kanasupp

Vaja läheb:

1 kana
1 koorimata sibul, pooleks lõigatud
1 sellerivars
2 porgandit, kooritud ja kuubikuteks hakitud
peterselli
paar pipratera
2 loorberilehte
1 tl soola

 

Valmistamine:
Pane kõik koostisosad paksupõhjalisse potti ja lase keema minna. Eemalda vahukulbiga puljongi peale tekkinud vaht. Keeda puljongit kolm tundi ja maitse vahepeal. Kui puljong on ilus kollakas ja maitseb kana järg,i siis on see valmis. Eemalda kana ja lase supil täielikult maha jahtuda ja kui soovid, siis riisu pealt sinna kogunenud rasv. Aja supp uuesti keema, lisa porgand ja keeda kuni see on pehme. Lisa kanatükid ja hakitud petesell ja naudi.

 

Nigella Ampsud on eetris Kanal11 pühapäeval kl 11.30