Reklaam sulgub sekundi pärast

Nigella Ekspress 26.04 Retro-road

Nigella läheb ajas tagasi ning äratab vanad road taas ellu. Nigella teab kuidas valmistada retrohõngulisi toite ja seda kõike loetud minutitega.

 

Juustufondüü

Vaja läheb:

600 g riivitud juustusegu ( Gruyere, Emmental, Brie, Camembert)
300 ml valget veini
2 tl maisitärklist
3 spl kirsiviina
1 küüslauguküün
pipart, muskaatpähklit

Dippideks:
porgandit
rediseid
kõike, mida ise soovid

Valmistamine:

Pane juust koos veiniga potti ning vaikselt keema. Keera kuumus vähemaks. Selleks ajaks peaks ka juust juba sulanud olema. Vispelda omavahel kirsiviin ja maisitärklis ning lisa koos küüslauguga fondüüle. Jahvata peale pipart ja muskaatpähklit ning aseta leegi peale. Kasta dipid fondüüsse ning naudi.

 

Retrohõngulist nädalavahetust! 

Nigella Ekspress on eetris Kanal 11-s pühapäeval kell 13.20

 

[gallery ids="1896024"]