Nigella läheb ajas tagasi ning äratab vanad road taas ellu. Nigella teab kuidas valmistada retrohõngulisi toite ja seda kõike loetud minutitega. Juustufondüü Vaja läheb: 600 g riivitud juustusegu ( Gruyere, Emmental, Brie, Camembert)300 ml valget veini2 tl maisitärklist3 spl kirsiviina1 küüslauguküünpipart, muskaatpähklit Dippideks:porganditrediseidkõike, mida ise soovid Valmistamine: Pane juust koos veiniga potti ning vaikselt keema. Keera kuumus vähemaks. Selleks ajaks peaks ka juust juba sulanud olema. Vispelda omavahel kirsiviin ja maisitärklis ning lisa koos küüslauguga fondüüle. Jahvata peale pipart ja muskaatpähklit ning aseta leegi peale. Kasta dipid fondüüsse ning naudi. Retrohõngulist nädalavahetust! Nigella Ekspress on eetris Kanal 11-s pühapäeval kell 13.20 [gallery ids="1896024"]
Amani Kiivikas — FOTO: Amani Kiivikas/Instagram Keha ja vaim “EGA JAH fitnessiga tegelevad naised on … .” Fitmodel Amani Kiivikas näitas tulikuuma vormi
Grete Kuld — FOTO: Grete Kuld/Instagram Ilu ja mood SÄRTSAKAS KAADER: Grete Kuld näitas, milline ta 14 aastat tagasi välja nägi
Maskis laulja saatetegelased — FOTO: AS All Media Eesti Lahedat lugemist „Maskis laulja“ teises saates on luksust, võluloomi ja nuustikuid!
Mineraalid ja testosteroon — FOTO: Unsplash.com Sisuturundus Mineraalid ja testosteroon: hormonaalse tervise toetajad
Kaarel Orumägi — FOTO: Beautiful Me Sisuturundus Kaarel Orumägi: Kuidas ma pooleteist aastaga 40kg alla võtsin, ilma rangete toidukavade ja spordiklubide külastusteta