Reklaam sulgub sekundi pärast

Nigella Ekspress 29.03- Kohene rahustaja

 

Seekord valmistab kuulus telekokk Nigella Lawson kiiresti valmivaid lohutavaid roogasid

Meie lemmik on prantsuse röstsai.

 

 

Prantsuse röstsai

 

Vaja läheb:

2 muna

70 ml rasvast piima

4 tl vanilliekstrakti

4 väikest saiaviilu või 2 suurt saiaviilu lõigatud pooleks

3 spl võid + õli praadimiseks

125g suhkrut

 

Valmistamine:

Vispelda muna, piim ja vanilliekstrakt suures kausis kokku. Kasta saiaviilud munasegusse u. 5 minutiks. Kuumuta pannil või ning prae saiaviilud kuni need on kuldpruunid. Valmis röstsai suru veel omakorda suhkrusse.

 

Head isu!

 

Prantsuse röstsaia kõrvale soovitame Itaalia Masi Levarie Soave. Värske ja puuviljane vein Põhja-Itaaliast, Veneto piirkonnast, üks Itaalia rahva lemmik koduveine, mis sobib niisama nautimiseks ning kergete roogade nagu salatid, suupisted, mereannid ja kanaliha kõrvale serveerituna. Serveerida temperatuuril 10°C. Saadaval Prismades, Rimides ning Veinisõber kaupluses, www.veinisober.ee. Hind 95-110 eek per pdl.


Nigella Ekspress on eetris pühapäeval Kanal 11 kell 13.15

 

 

[gallery ids="1892528,1892603"]