Reklaam sulgub sekundi pärast

Nigella suvi: pruun

Nigella viib meid võluvaibal lendama Araabiamaade maitsemaailma. Ees ootab vürtsidega maitsestatud kanaroog, magustoiduks maagilised viigimarjad mascarponekreemiga. Edasi reisime Jaapani soba-nuudlite maailma ning reisi lõpetame Austraalias sealse armastatuima magustoidu - pavlova seltsis.

 

Nigella viib meid võluvaibal lendama Araabiamaade maitsemaailma. Ees ootab  vürtsidega maitsestatud kanaroog, magustoiduks maagilised viigimarjad mascarponekreemiga. Edasi reisime Jaapani soba-nuudlite maailma ning reisi lõpetame Austraalias sealse armastatuima magustoidu - pavlova seltsis.

Viigimarjad Mascarpone juustuga

Vaja läheb:
umbes 10 värsket viigimarja
50g soolata võid
1 spl apelsiniõievett
2 spl roosiõievett
1 tl jahvatatud kaneeli
1 spl vaniljesuhkrut
kõrvale Mascarpone juustu
pistaatsiapähkleid

Valmistamine:
Sulata potis või roosiõievee, apelsiniõievee, kaneeli ja vaniljesuhkruga. Lõika viigimarjadesse ristlõige nii, et need avaneksid kui lilleõied. Vala viigimarjade peale kaste ning küpseta ahjus 180 kraadi juures umbes 10 minutit. Serveeri Mascarpone juustu ja pistaatsiapähklitega.

Vaata nigella saadet pühapäeval kell 11.25 Kanal11.