Nigella viib meid võluvaibal lendama Araabiamaade maitsemaailma. Ees ootab vürtsidega maitsestatud kanaroog, magustoiduks maagilised viigimarjad mascarponekreemiga. Edasi reisime Jaapani soba-nuudlite maailma ning reisi lõpetame Austraalias sealse armastatuima magustoidu - pavlova seltsis. Nigella viib meid võluvaibal lendama Araabiamaade maitsemaailma. Ees ootab vürtsidega maitsestatud kanaroog, magustoiduks maagilised viigimarjad mascarponekreemiga. Edasi reisime Jaapani soba-nuudlite maailma ning reisi lõpetame Austraalias sealse armastatuima magustoidu - pavlova seltsis. Viigimarjad Mascarpone juustuga Vaja läheb:umbes 10 värsket viigimarja50g soolata võid1 spl apelsiniõievett2 spl roosiõievett1 tl jahvatatud kaneeli1 spl vaniljesuhkrutkõrvale Mascarpone juustupistaatsiapähkleid Valmistamine:Sulata potis või roosiõievee, apelsiniõievee, kaneeli ja vaniljesuhkruga. Lõika viigimarjadesse ristlõige nii, et need avaneksid kui lilleõied. Vala viigimarjade peale kaste ning küpseta ahjus 180 kraadi juures umbes 10 minutit. Serveeri Mascarpone juustu ja pistaatsiapähklitega. Vaata nigella saadet pühapäeval kell 11.25 Kanal11.
Liis Lemsalu — FOTO: Liis Lemsalu/Instagram Keha ja vaim LIIS LEMSALU avameelselt: ma näen, kui paljud vaevlevad samade probleemide küüsis
Ingrid Mänd — FOTO: Erakogu Nipinurk KOGEMUSLUGU I Ingrid Mänd: tänu coach`ingule on mu elus toimunud suur areng ja edasiminek
Telesaade Buduaar — FOTO: Erakogu Buduaari sõnumid Buduaari Beauty Box, Mari-Leen Albersi ja Meelis Tomsoni lemmik vitamiinid jpm
Vedel vibraator — FOTO: Unsplash.com Alexander Krivitskiy Sisuturundus Vedel vibraator: uusim trend täiskasvanute lelumaailmas