Reklaam sulgub sekundi pärast

Nikki Beachi tantsijatar Liina: Elu Nikki Beachil on kui paradiis

Maailmakuulus Nikki Beach korraldab Eestis taas casting'u uute tantsijate leidmiseks ja kindlasti leidub palju tüdrukuid, kes hetkel veel kõhklevad, kas kandideerida või mitte, sest ei tea ju täpselt, mis ees ootab. Ja just sel põhjusel tegi Buduaar intervjuu Liinaga, kes juba kaks suve Nikki Beachil tantsides ning suve nautides veetnud on. Liina polnud kunagi varem välismaal tööl käinud ja see tegi kogu olukorra veelgi põnevamaks. 

Millised olid Liina hirmud seoses Nikki Beachil tööle asumisega? Mida taoline töökogemus talle andis? Milline nägi välja Liina tavaline tööpäev ja mida ta soovitab neile, kes samuti Nikki Beachile tantsijateks minna soovivad? Vastused nendele ja veel mitmele teiselegi küsimusele leiad juba altpoolt.

 

Maailmakuulus Nikki Beach korraldab Eestis taas casting'u uute tantsijate leidmiseks ja kindlasti leidub palju tüdrukuid, kes hetkel veel kõhklevad, kas kandideerida või mitte, sest ei tea ju täpselt mis ees ootab. Ja just sel põhjusel tegi Buduaar intervjuu Liinaga, kes juba kaks suve Nikki Beachil tantsides ning suve nautides veetnud on. Liina polnud kunagi varem välismaal tööl käinud ja see tegi kogu olukorra veelgi põnevamaks. 

Millised olid Liina hirmud seoses Nikki Beachil tööle asumisega? Mida taoline töökogemus talle andis? Milline nägi välja Liina tavaline tööpäev ja mida ta soovitab neile, kes samuti Nikki Beachile tantsijateks minna soovivad? Vastused nendele ja veel mitmele teiselegi küsimusele leiad juba altpoolt.

Liina Lehis on 22aastane üliõpilane, kes 2010. aastal otsustas kandideerida tantsijaks Nikki Beach Marbellale. Tänaseks on ta veetnud kokku kaks suve Nikki Beachil tantsides. "Esimene kord töötasin Nikki Beach Marbellal, see oli siis aastal 2010 ja teine kord oli eelmisel suvel, mil tantsisin St. Barth Nikki Beachil," kommenteerib Liina ja toob välja ka suurima hirmu, mis tal seoses Nikki Beachile tööle minekuga algul oli: "Enne Nikki Beach Marbellale tööle asumist puudus mul välismaal töötamise kogemus. Hirmutavana, kuid samas põnevana tundus kogu see projekt, et missugune on meie töökorraldus, millised on elamistingimused, kas kaastöötajad on sõbralikud, kas me köidame publikut ja ühesõnaga kõik sellega seonduv."

Mis on aga Liina meeldejäävaimaks kogemuseks seoses tööga Nikki Beachil? "Tantsijatöös on meeldejäävaimad hetked seotud kas publiku ovatsiooniga või laval toimunud äpardustega," naerab Liina.

Oma tavalist tööpäeva kirjeldab Liina nii: "Nikki Beachidel hakkab tantsija tööpäev tavaliselt pärastlõnasel ajal ning kestab vastavalt peo pikkusele. Tantsijatena tegeleme ka promotööga ehk siis jagame flaiereid toimuvate ürituste kohta ümberkaudsetesse poodidesse ja hotellidesse. Tavaliselt leiab flaierdamine aset ennelõunasel ajal ning pärast seda siirdume tagasi Nikki Beachile, kus paneme tantsukingad klõbisema."

Paljudel on kindlasti küsimus, et mida Nikki Beach endast üdse kujutab? Liina kirjeldaks seda oma sõpradele nii: "Nikki Beachi restoranid on tuntud üle maailma kui luksuslikud oaasid. Tegemist on kohaga, kus sa saad kogeda kliendile orienteeritud teenindust, nautida imemaitsvaid roogi, lõõgastuda mugavatel rannavooditel, saada osa säravast meelelahutusest ning tunda end kirjeldamatult hästi," ütleb Liina, et Nikki Beach on tõesti nagu maapealne paradiis.

Lisaks motiveerivale palgale sai Liina tänu Nikki Beachile juurde ka palju uusi teadmisi ning kogemusi, mis mööda külge kindlasti alla ei jookse. "Töökogemus Nikki Beachil on kindlasti avardanud minu maailmavaadet, töötades erinevates riikides õpid sa tundma sealset ühiskonda ja inimesi. Kindlasti on lisandunud teataval määral ka iseseisvust ja enesekindlust. Lõpetuseks kindlasti veel üks tubli annus loomingulisust, sest tantsides kuuel päeval nädalas tuleb kindlasti ette hetki, mil sa tunned, et enam ei tule justkui midagi välja, kuid see kõik on ületatav," tõdeb Liina, et kõigil tantsijatel ootavad ees ka väljakutsed.

Lõpetuseks Liina soovitused ning õpetussõnad kõigile, kes end Nikki Beachil proovile panna soovivad: "Kõigepealt tahaksin ära märkida, et tegu pole pelgalt palmi all peesitamisega, vaid sinu kui tantsija ülesandeks on särada ning köita publikut, olenemata sinu enda tujust, valitsevast kuumusest või hõõruvast kingast. Kindlasti ei tohiks unustada, et ükskõik kuhu sa lähed,  oled sa endiselt Nikki Beachi nägu ning tuleb käituda enda ja teiste vastu lugupidavalt. Soovitan soojalt konkursist osa võtta ning endast maksimum anda, sest antud kogemus on seda väärt," soovitab Liina kõigil tantsuhuvilistele end kindlasti proovile panna!

Karin Karu

 

 

[gallery ids="3003013,3003016,3003018"]