Reklaam sulgub sekundi pärast

NÕID ANETE AUGUSTIKUU taroskoop: suurte valikutega tasub oodata

Iga kuu alguses jagab TV3 saatest "Eesti selgeltnägijate tuleproov" populaarsust kogunud nõid Anete oma nägemust algavast kuust. Nõid Anete kirg on astroloogia ja tarokaardid. Ta on ennast nii palju arendanud, et julgeb abi pakkuda ka teistele ja tema spetsialiteet on eelkõige armu- ja rahaprobleemid. Vaata, mida ennustavad nõid Anete maagilised tarokaardid augustikuuks armastuse, suhete, töö ja raha osas.

"Tõenäoliselt lõppevad augustikuus nii mõnedki suhted ära ja mõned suhted kestavad. Kõikidel inimestel on justkui kaks valikut, võibolla ka rohkem, mille vahel valida. Hoolimata sellest, et on valikuid, tundub, et vahet ei ole, mida valitakse, kõik teed viivad ikkagi Rooma välja. 

Augutikuu jooksul see valikute tegemine võib olla hästi keeruline, sest see, mida inimesed päriselt oma südames tahaksid või mida hing otsib, seda ei pakuta ja seda ei olegi selles momendis olemas, kus seda otsitakse. Kaartide põhjal võivad väga paljud joosta tupikusse, et vahet pole kas nad valivad vana või uue partneri - see suhe varem või hiljem lõppeb ära, aga kui üleüldse mingit valikut teha ja oodata lihtsalt natukene ning augustikuu ilma mingite otsusteta üle elada, siis tõenäoliselt tuleb aasta lõpu poole ka mingisugune valik, mis on parem, kui kõik eelnevad. Ja need, kes kahest variandist midagi valivad, siis nende puhul annab valimine neile õppetunni, kogemuse ja teadmise.

Vahet ei ole, mis inimesed oma armuelus augustikuus otsustavad, sest kõik valikud viivad lõpuks samasse kohta välja ja kõik valikud on justkui kõige paremad ja kõige õigemad nende jaoks, kes neid teevad," rääkis Anete Seitsmestele uudistele.

Vaata täispikka ennustust allpool olevast videost: