Reklaam sulgub sekundi pärast

NÕID ANETE AVALDAS suurima vea, mida inimesed oma armuelu kohta küsides teevad

Power Hit Radio saatejuht Brigitte Susanne Hunt kutsus sellel nädalal oma videoblogisse külla nõiasaatest tuntud nõia Anete. Nõid Anete pani Brigittele kaarte ning koos räägiti neiu armuelu, karjääri ja ka raha teemadel. Anete avaldas ka ühe põhilisema vea, mida inimesed oma armuelu kohta küsides teevad. Anete kaardid panid aga Brigittest rääkides üsna palju täppi ning sellega suutis ta Brigitte täitsa pahviks lüüa.

"Ma olen väga-väga närvis. Ma pole tükk aega nii elevil olnud!" ütles Brigitte külalist tutvustades. 

Anete vaatas esimesena Brigitte armuelu ja ühtlasi paljastas suurima vea, mida inimesed armuelu kohta küsides teevad. "Üks viga, mida inimesed teevad, on see, et nad küsivad, kas minu ellu tuleb armastus, aga armastus on sinu enda sees. Kas tuleb see armastav partner, keda sina vajad ja kes sinu kõrvale sobib - see on nagu natukene parem küsimus," rääkis Anete. 

Järgmiseks lasi nõid Brigittel välja valida seitse kaarti. "Saatana kaart näitab, et sa oled mingisuguses mustris kinni, aga hea on see, et hakkad mustrist aru saama. Tõenäoliselt arvad sa ka seda, et kui oled minevikus haiget saanud, siis sa kardad, et sinuga juhtuvad samad asjad. Sind on kerge tasakaalust välja lüüa ja kui sa tasakaalust välja lähed, hakkad rumalusi tegema. Mulle tundub, et sa oskad raha paremini teha kui suhteid," rääkis Anete Brigitte armuelu kohta. 

"Kogu see mustrite teema ja kõik, mida sa rääkisid - see kõik oli 100% täppi," oli Brigitte pahviks löödud. 

Mida nõid Anete veel rääkis ning kuidas Brigitte sellele reageeris, seda vaata videost: