Reklaam sulgub sekundi pärast

NÕID ANETE DETSEMBRIKUU taroskoop: rahaline seis pole nii hea, kui teistel kuudel

Iga kuu alguses jagab TV3 saatest "Eesti selgeltnägijate tuleproov" populaarsust kogunud nõid Anete oma nägemust algavast kuust. Nõid Anete kirg on astroloogia ja tarokaardid. Ta on ennast nii palju arendanud, et julgeb abi pakkuda ka teistele ja tema spetsialiteet on eelkõige armu- ja rahaprobleemid, vahendavad Uudised.ee.

Nõid Anete alustab töö- ja rahaasjadest. "Kuna detsember on aasta viimane kuu, siis kaardid peegeldavad siin seda, et rahaline seis ei ole niivõrd hea, kui ta teistel kuudel on. Siin on omajagu väljaminekuid ja ka pidustusi. Sellist nii öelda uut algust. Väga paljud võivad raha välja anda selle jaoks, et teha uusi alguseid. Näiteks võib olla see, et inimesed ostavad terveks aastaks spordiklubi liikmekaardi, et järgmisel aastal uus algus trenniga teha. 

Detsembrikuu alguses on inimesed natukene ratsionaalsemad - nad üritavad oma kulutusi veel hallata ja mõelda ratsionaalselt läbi, mida on vaja ja mida ei ole. Aasta lõpus voolab raha aga kergemini välja. Mis soovitusi ma siin anda saan? Võibolla hästi läbi planeerida kõik see, mis on seotud emotsioonidega. Kui palju ostetakse lihtsalt emotsioonide najal, lihtsalt tunnete pärast ja kui palju siis tegelikult on vaja. Võibolla tõmmata oma ootusi ja lootusi poole väiksemaks ja siis jääb ka raha rohkem alles. 

Kui muidu on talvekuud sellised, et inimesed otsivad püsisuhet, siis praegu on inimesed hästi eraldunud teistest inimestest. Mingis mõttes ollakse eraldatud ja samas tahetakse olla koos, aga koos tahetakse olla pigem iseenda kujutlusega ideaalpartnerist. Ideaalis taga ajamine iseloomustab detsembrit kõige paremini," rääkis nõid Anete. 

Vaata täispikka ennutust allpool olevast videost: