Reklaam sulgub sekundi pärast

NÕID ANETE ENNUSTUS: maikuus on suhetes uut energiat vaja

Iga kuu alguses jagab TV3 saatest "Eesti selgeltnägijate tuleproov" populaarsust kogunud nõid Anete oma nägemust algavast kuust. Naise kirg on astroloogia ja tarokaardid. Ta on ennast nii palju arendanud, et julgeb abi pakkuda ka teistele ja tema spetsialiteet on eelkõige armu- ja rahaprobleemid, vahendab Uudised.ee.

Mida ennustavad nõid Anete maagilised tarokaardid maikuuks armastuse, suhete, töö ja raha osas?

"Vallaliste naiste puhul, kes meest otsivad, tahan ma öelda, et nad võiksid ja isegi peaksid ettevaatlikud olema. Ettevaatlik peaks olema just selliste meestega, kes on keerulisest suhtest välja tulnud ja päris täpselt ei tea, mida nad tahavad. Kes aga on juba suhtes, siis nende jaoks on maikuu segane aeg – tahetakse liikuda, avastada. Suhetes on uut energiat ja hingamist vaja. Näiteks võiks koos käia reisimas, seigelda, midagi uut kogeda. On võimalik, et mõnes suhtes peavad partnerid teineteisest ka mõnda aega eemal olema.

Töö ja raha osas tehakse maikuus pikemaid plaane, mis puudutavad ka juba järgmise aasta maikuud. Tasub vaadata, et kus tahetakse olla aasta pärast. Kes otsivad praegu tööd, need tunnevad nüüd vajadust ennast täiendada. Rahalises plaanis valitseb tasakaal. Pigem võiks mitte liigselt kulutada, ostud läbi mõelda ja kulutusi mitu kuud ette planeerida."