Reklaam sulgub sekundi pärast

NÕID ANETE ENNUSTUS: novembris tulevad varjatud saladused välja

Iga kuu alguses jagab TV3 saatest "Eesti selgeltnägijate tuleproov" populaarsust kogunud nõid Anete oma nägemust algavast kuust. Nõid Anete kirg on astroloogia ja tarokaardid. Ta on ennast nii palju arendanud, et julgeb abi pakkuda ka teistele ning tema spetsialiteet on eelkõige armu- ja rahaprobleemid. Mida ennustavad nõid Anete maagilised tarokaardid novembrikuuks armastuse, suhete, töö ja raha osas?

Selgub, et rahalises plaanis avaneb palju uusi võimalusi. "Neile, kes on julged ja kes julgevad konfliktidesse laskuda, avaneb rahaliselt palju uusi võimalusi. Aga tuleb arvestada ka konkurentsiga ja peab olema võitlushimuline. See ei pruugi olla meeldiv. Aga suur võimalus on raha saada,"tõdeb ta.

Mis aga suhetesse puutub, siis lahkuminekuid on palju. "Tegelikult on hea, et inimesed kuulavad oma südame häält ja otsuseid langetatakse sisetunde järgi. Inimesed on pikalt koormat kandnud ja nüüd visatakse see koorem maha - minnakse lahku. Varjatud saladusi võib suhete osas samuti avalikuks tulla."