Reklaam sulgub sekundi pärast

NÕID ANETE JUUNIKUU taroskoop: raha kaob lihtsasti käest

Iga kuu alguses jagab TV3 saatest "Eesti selgeltnägijate tuleproov" populaarsust kogunud nõid Anete oma nägemust algavast kuust, vahendab Uudised.ee. Nõid Anete kirg on astroloogia ja tarokaardid. Ta on ennast nii palju arendanud, et julgeb abi pakkuda ka teistele ja tema spetsialiteet on eelkõige armu- ja rahaprobleemid. Mida ennustavad nõid Anete maagilised tarokaardid juunikuuks armastuse, suhete, töö ja raha osas?

"Juunikuus tundub, et paljud inimesed on kahevahel  see võib tulla sellest, et Päike liigub Kaksikutes. Inimesed peavad suhetes ja armastuses tegema valikuid. Kaardid näitavad ka seda, et väga paljud võivad juunikuus tahta midagi oma abieluga. Need ei pruugi olla muudatused halvema poole. Juunikuus abiellutakse väga palju ja kaardid näitavad ka abieluettepanekuid. 

Juunikuus tahavad inimesed tavapärasest rohkem vabadust ja omaette olemise ruumi ning võib-olla ka midagi uut. Petmist ja reetmist ei pruugi juunikuus palju olla, aga uudsusejanu on. Inimesed otsivad midagi uut ja tahavad vaheldust, aga ei lähe seda otsima teiste inimeste juurest. 

Juunikuus võtavad paljud inimesed suure tõenäosusega välja ka puhkused ja seoses sellega nende raha-ja tööasjad võivad olla ebakindlad. Inimesed võivad rohkem raha välja anda ja miinusesse sattuda. Ebakindlust raha- ja tööasjadega on palju, aga see aeg läheb mööda. 

Üldiselt, mis ma soovitan meeles pidada, et kõik rasked ajad lähevad mööda ja tuleb uus võimalus raha teenida," ennustas Anete.