Reklaam sulgub sekundi pärast

NÕID ANETE NOVEMBRIKUU TAROSKOOP: hea kuu püsivate suhete loomiseks

Iga kuu alguses jagab TV3 saatest "Eesti selgeltnägijate tuleproov" populaarsust kogunud nõid Anete Uudised.ee lehel oma nägemust algavast kuust. Nõid Anete kirg on astroloogia ja tarokaardid. Ta on ennast nii palju arendanud, et julgeb abi pakkuda ka teistele ja tema spetsialiteet on eelkõige armu- ja rahaprobleemid. Mida ennustavad nõid Anete maagilised tarokaardid novembrikuuks armastuse, suhete, töö ja raha osas?

"Novembrikuu on selline kuu, kus ühiskondlikul tasandil võib välja tulla lugusid maksupettustest, mingit sorti suurematest skeemidest, väga paljude ärid võivad siin olla paljastatud. Mingite kahtlaste skeemide tegemine novembris ei toimu. See on selline aeg, kus paljud taipavad, et ahnus vigastab varem või hiljem inimest ennast ja inimesed taipavad ka seda, et nad ei saa samamoodi edasi käituda, lootes teistsuguseid tulemusi.

Toimub mõttemustrite laiendamine suuremal tasandil. See võib olla ka mingite seaduste karmistamine või mingite seaduste lõdvemaks muutmine - midagi nagu muudetakse mingil tasandil või siis toimub mingi sündmus, mis muudab seaduseid ja reegleid. 

November on selline kuu, kus paljud inimesed tahavad püsisuhet ja tahavad kellegagi hakata pesa punuma. Kui suvi oli väga tormine ja kirglik, siis sügisel otsitakse rohkem püsisuhteid, Kaardid näitavad, et paljudel võivad tekkida püsivad suhted, mis emotsionaalselt on väga rahuldavad, aga siin tekib seetõttu probleem, et inimesed ei tegele iseenda emotsiooniga - nad otsivad, et keegi teine tuleks, täidaks, armastaks, aga nad ise ei oska olla tänulikud selle eest, mis neil on," rääkis nõid Anete sellest, mis meid novembris ees ootab