Reklaam sulgub sekundi pärast

NÕID ANETE SEPTEMBRIKUU taroskoop: tööasjus tunnetatakse rahalisi puudujääke

Iga kuu alguses jagab TV3 saatest "Eesti selgeltnägijate tuleproov" populaarsust kogunud nõid Anete oma nägemust algavast kuust. Nõid Anete kirg on astroloogia ja tarokaardid. Ta on ennast nii palju arendanud, et julgeb abi pakkuda ka teistele ja tema spetsialiteet on eelkõige armu- ja rahaprobleemid. Vaata, mida ennustavad nõid Anete maagilised tarokaardid septembrikuuks armastuse, suhete, töö ja raha osas.

"Armuasjades on september selline kuu, kus iseenesest tunnete puudust ei ole. On palju emotsioone, on võimalus ära armuda, aga sama suur on ka võimalus minna lahku, minna näiliselt justkui parema partneri suunas, hakata üksi oma õnne otsima.

Karikate kaheksa on selline kaart, millega inimesed otsivad endale hingeliselt väljundit, mis sobiks neile paremini ja seda nii suhetes, kui ka tööasjades. Tööasjades on september selline kuu, kus paljud inimesed tunnevad, et neil on rahalisi puudujääke. Aga samas on ka selline aeg, kus on võimalus asuda uuele töökohale, alustada mingit uut ettevõtmist, kooli minna, oma teadmisi täiendada, oma oskusi lihvida - tööalaselt näitab september seda, et inimesed peaksid ära tabama oskuse, mis neil on parem kui teistel ja seda siis omakorda välja arendama. 

Suhetes on justkui väga palju inimesi liikvel - inimesed otsivad kedagi enda kõrvale. Samas seda õiget tundub, et väga paljude jaoks ei olegi. Siin võib olla väga palju rutakaid otsuseid. Suhted, mis septembrikuus luuakse, ei pruugi olla väga püsivad või väga kestvad. Armastuse ja suhetega on õhus rahutus. Üldiselt on inimesed aga teadlikumad, et armastus algab meie enda seest. See teadmine on see, mis aitab paljudel septembris suhteid luua," rääkis Anete Seitsmestele uudistele. 

Vaata täispikka ennustust siit