Reklaam sulgub sekundi pärast

NÕID MARILYN KERRO elus toimub suur muutus

Eesti kuulsaim nõid Marilyn Kerro astub peagi oma elus suure sammu, mis muudab nii mõndagi ja seda üksnes positiivses võtmes. Nimelt avab Marilyn peagi Tartus uue butiigi ning juba praegu otsib ta sinna õigeid inimesi, kes müstikapesas toimetama asuda võiksid.


Eesti kuulsaim nõid, Marilyn Kerro, astub peagi oma elus suure sammu, mis muudab nii mõndagi ja seda üksnes positiivses võtmes. Nimelt avab Marilyn peagi Tartus uue butiigi ning juba praegu otsib ta sinna õigeid inimesi, kes müstikapesas toimetama võiksid asuda.

Marilyn tänab oma oma Facebooki lehel avalikult kõiki, kes kandideerisid Tartu Mecca müstikapesasse. "Võtan omale aja, et tutvuda kõikide kirjadega ning 05.11.17 saadan ma personaalsed kutsed neile, kellega soovin veel kohtuda!" 

Tallinnas asuv esoteerikapood avati pisut enam kui kaks aastat tagasi ning just nüüd tunneb Marilyn, et aeg on laieneda. "Aeg on küps ja noore kuu energiad soosivad uusi ettevõtmisi."

Kahe poe vahet toimetamine pole sugugi lihtne, kuid südamega tehtud töö saab alati tasutud ning Marilyn teeb kõike hingega.